Prašymas grąžinti pinigus dėl JK virtualaus numerio paslaugos problemų

Rašau jums norėdamas išreikšti nepasitenkinimą JK virtualaus telefono numerio paslauga, kurią neseniai įsigijau iš jūsų įmonės. Nors numerį įsigijau su pakankamu kreditu, susidūriau su šiomis problemomis:

1. Gaunamų skambučių sutrikimai: Skambinantys asmenys girdi pranešimą, kad numeris neegzistuoja, o aš gaunu tik pranešimus apie praleistus skambučius, neturėdamas galimybės jų atsiliepti.
  2. Išeinančių skambučių rodymas: Kai skambinu aš, gavėjas nemato JK numerio; vietoje to rodomas vietinis numeris iš mano dabartinės buvimo vietos.

Šios problemos paneigia pagrindinę JK numerio įsigijimo verslo komunikacijai paskirtį. Atsižvelgiant į tai, kad paslauga neveikia taip, kaip buvo reklamuota, prašau grąžinti visą sumokėtą sumą.

Dėkoju už skubų dėmesį šiam klausimui ir tikiuosi greito sprendimo.

Sveiki,

Labai gaila tai girdėti, ir mums reikės daugiau informacijos, nes tai neatrodo teisinga.

Ką matote skambučių žurnaluose?

Mano paskyra > skambučių istorija?

Ar naudojatės mūsų telefono sistema? – Jei taip, tie žurnalai yra detalesni.

Prašome atsiųsti asmeninę žinutę su savo FlyNumber arba naudotojo vardu, kad galėtume atlikti išsamesnį tyrimą.

Tiesiog atnaujindami informaciją.

Matome jūsų užklausą, tačiau su šia paskyra nėra susietų jokių užsakymų ar mokėjimų.

Ar tai pakanka

Prašome atsiųsti asmeninę žinutę su savo vartotojo vardu arba sistemoje nurodytu el. pašto adresu