Ukrainietiškas numeris, kurį užsisakiau, jau priklauso kažkam kaip tikras mobiliojo telefono numeris

Aš sumokėjau už ukrainietišką mobiliojo ryšio numerį, bet SMS ir VOIP skambučio peradresavimas niekada neveikė.

Galiausiai, kai paskambinau į jį iš savo tikrojo mobilaus telefono numerio, atsiliepė kažkoks realus žmogus.

Kaip tai įmanoma ir už ką tada aš sumokėjau?

Sveiki, @vezdevash,

Atsiprašome dėl šios situacijos, matome, kad Ukrainos numeris veikia (yra aktyvus).

Ar bandėte skambinti ar rašyti SMS į šį numerį iš Ukrainos operatoriaus? Tai būtų geriausias būdas jį patikrinti, nes jūsų bandymų nematome skambučių istorijoje.

Mano paskyra > skambučių istorija.

Ukrainos numeris, atrodo, nepriklauso FlyNumber – kažkas atsiliepė, kai atlikau teksto skambutį iš savo darbo JAV numerio. Aš nesu Ukrainoje, kad galėčiau atlikti bandomąjį skambutį iš Ukrainos operatorių – būtent dėl to ir nusipirkau Ukrainos mobiliojo ryšio numerį FlyNumber. Kodėl apskritai turėtų būti svarbu, iš kokio numerio skambinu į Ukrainos mobilųjį numerį, kurį nusipirkau iš FlyNumber?
Kalbant apie palaikymą – atidariau du pagalbos prašymus ir kelis kartus bandžiau skambinti į JAV pagrįstą pagalbos numerį – kol kas jokio atsakymo. Ar palaikymo komanda išjungta amžiams?

Apgailestaujame dėl situacijos, tačiau į jūsų paskutinį užklausą buvo atsakyta gerokai anksčiau nei per 24 valandas.

Deakolllll žurnaluose nematome jūsų bandymų, juos taip pat galite matyti ir jūs pats skiltyje „My account call history“ (mano paskyros skambučių istorija).

Ar galėtumėte pakartoti testą iš kito operatoriaus?

Paprastai tai nesvarbu, tačiau šiuo atveju, kalbant apie Ukrainą, mes buvome priklausomi nuo ten veikiančio operatoriaus/infrastruktūros. Dėl to ir pasiūliau testuoti iš Ukrainos operatoriaus.

Tačiau mano testas buvo atliktas iš vietinio JAV operatoriaus ir žurnaluose matome „proxy authentication error“ (tarpinio serverio autentifikavimo klaidą), kas reiškia, kad yra kažkas negerai su nukreipimo paskirties numeriu.

Jūsų užklausa taip pat buvo atnaujinta.

Ačiū, laukiame jūsų atsakymo.

Aš skyriau tam laiko ir vis dar susiduriu su keistu elgesiu savo Ukrainos mobiliuoju numeriu.

Kai kurie skambučiai į jį priimami per FlyNumber ir pasiekia mane.

Kai kurie skambučiai nukreipiami pas nežinomą asmenį, tikrai realų žmogų – tai mane neramina.

Dar vienas mano rūpestis – SMS pristatymas visiškai neveikia. Tikėtina, kad SMS žinutės pasiekia tą patį nežinomą realų asmenį, minėtą aukščiau – tai atrodo įmanoma.

Norėčiau paprašyti pakeisti šį numerį kitu Ukrainos mobiliuoju numeriu, kad skambučių ir SMS maršrutas veiktų teisingai. Ar palaikymo komanda gali tuo pasirūpinti?

Sveiki, @vezdevash,

Patvirtinome, kad numeris yra tvarkingas.

Nustatykite „host“ į iptel.org ir „user/extension“ į music, kad galėtumėte greitai išbandyti savo FlyNumber. Kai paskambinsite numeriu, girdėsite muziką.

Mes ką tik paskambinome ir girdėjome muziką; savo skambutį matysite Mano paskyra > Skambučių istorijos žurnaluose.

Dėl SMS – tai šiek tiek sudėtingiau, nes iš tikrųjų reikėtų testuoti vietoje, iš Ukrainos numerio – ar bandėte taip? Praneškite, jei jums reikia pagalbos dėl to.