Išsinuomoti konkretų Kanados numerį ir gauti į jį SMS bei daugiau, persiunčiamus man (el. paštu ir/ar į pagrindinį dabartinį telefoną)

Sveiki, bičiuliai!

TL/DR – Atrodo, kad mano senas asmeninis telefono numeris šiuo metu yra nenaudojamas. Ar įmanoma išsinuomoti būtent tą numerį ir gauti į jį siunčiamas SMS (ir pan.), kad jos būtų persiunčiamos į mano kitą telefoną ir/arba el. paštą?

Pirmiausia, manau, svarbu paminėti, kad šituose dalykuose esu visiškas naujokas. Savo seną asmeninį telefono numerį turėjau nuo neatmenamų laikų, o tą patį darbo numerį – jau kokį dešimtmetį. Metams bėgant, beveik viską pradėjau tvarkyti per „darbinį“ telefoną, o asmeninį numerį pasilikau tik per pigią paslaugą „dėl visa ko“ (nes teoriškai darbdavys galėjo pasilikti mano darbo numerį, jei išeičiau ar būčiau atleistas, todėl niekada nesijaučiau 100 % ramus, kad galiu visiškai juo pasikliauti, suprantat…).

Bet kokiu atveju. Ta pigi telefono bendrovė, kuriai mokėjau vien tam, kad neprarasčiau seno numerio, bankrutavo po daugybės šešėlinių dalykų. Jie turėjo pareigą suteikti buvusiems klientams galimybę perkelti savo numerį pas kitą tiekėją, bet to nepadarė.

Tai blogai, nes DAUG paskyrų įvairiose programėlėse ir paslaugose buvo registruotos ar susietos su tuo numeriu. Kai kurių dabar nebegaliu pasiekti, nes reikia patvirtinimo SMS. Ir dar kartą – net jei tai atrodo kaip laiko švaistymas, AŠ LABAI noriu išsaugoti savo seną numerį dėl įvairių kitų priežasčių.

Matau, kad numeris šiuo metu nenaudojamas. Ar galėčiau jį „išsinuomoti“ iš čia ir tada kažkokiu būdu gauti viską, kas į jį siunčiama, persiųstą man?

Atsiprašau, kad įrašas toks ilgas!! Verčiau jau pateiksiu visą informaciją ir kontekstą/motyvaciją ir t. t. Bet viršuje pridėsiu TL/DR skiltį.

Jei skyrėte laiko perskaityti mano įrašą ir/ar nusprendėte atsakyti, labai labai dėkoju už jūsų laiką ir pagalbą, tai man tikrai labai daug reiškia :D!

Saugokite save, bičiuliai!

Unholy.

1 patinka

Sveiki ir ačiū, kad parašėte.

Tai visiškai logiška ir jaučiu tą patį.

Gaila tai girdėti – ar turite kokį nors kontaktą ten, kurį dar galite panaudoti?

Kokia yra naujausia jų sąskaita, ar galite padaryti „paskyros“ ekrano nuotrauką, kurioje matytųsi telefono numeris?

Pirmiausia patikrinsiu, ar jis yra kokiuose nors laisvų numerių sąrašuose – tai mažai tikėtina. Kitas dalykas, kurį galime pabandyti, yra perkelti (portinti) numerį; jei galite atsiųsti pilną Kanados numerį per asmeninę žinutę (PM) čia, galėsiu pasidomėti plačiau.

Labai vertiname, kad mus svarstote!

1 patinka

Sveikas!

Be galo dėkingas už tavo apgalvotą atsakymą! Skyriai tam savo laiko ir aš tai tikrai vertinu; tai faktas, kuris man tikrai nepraslydo pro akis :slight_smile:

Tuojau pat atsiųsiu tau asmeninę žinutę su telefono numeriu. Jei nebus įmanoma – tai nebus įmanoma, eh, bet kokiu atveju labai daug reiškia tai, kad esi pasirengęs pabandyti, net jei šansai ir maži.

Po asmeninės žinutės tau rytoj ryte parašysiu išsamesnį atsakymą (norėjau bent jau dabar tau kažką parašyti, bent jau padėkoti, nors ir turiu klasikinį nuovargio sukeltą dvejinimąsi akyse, todėl teks šiek tiek pamiegoti).

Taip pat vertinu tai, kad pasistengei perskaityti viską iki galo ir pakomentavai kontekstą. Vėlgi, labai labai dėkingas, bičiuli.

Asmeninė žinutė jau pakeliui.

Saugok save ir dar kartą ačiū :smiley:

1 patinka

Nesu tikras, ar tai normalu, bet niekur savo paskyroje nematau, kad mano asmeninė žinutė būtų išsiųsta (nerandu „išsiųstų žinučių“ skilties, o kitos skiltys taip pat tuščios.
Paspaudžiau ant tavo vartotojo vardo. Tada viršutiniame dešiniajame kampe – „message“. Parašiau savo žinutę, bet apačioje kairėje nėra jokio „send/reply“ mygtuko, tik „message“… Paspaudus jį, niekas nepatvirtino, kad žinutė buvo išsiųsta ar pan. Tikiuosi, kad taip nesusimoviau su tokiu paprastu dalyku, kad mano išsiųsta žinutė dabar yra vieša ir visi gali matyti numerį, lol :stuck_out_tongue: (jei taip, tai ištrinkime ją, prašau, haha).

Palauksiu patvirtinimo, kad ji buvo gauta, prieš siųsdamas tau dar vieną asmeninę žinutę.

Gerai. Gero vakaro (ar dienos)!

1 patinka

Ačiū, @Unholy, viskas gerai, gavome žinutę su numeriu. (Taip pat buvo ištrinta žinutė prieš tai, bet tai jau nesvarbu)

Panašiai ir man – tikras malonumas.

Tikriname minėtą numerį ir kuo greičiau pateiksime atnaujinimą.

Jei kam įdomu, šio konkretaus numerio savo inventoriuje neradome, tačiau dirbame su klientu, kad išsiaiškintume, ar galime perkelti numerį iš dabartinio operatoriaus. Daugiau informacijos apie numerio perkėlimą skiltyje „Porting information for Canada“.