Sveiki, bičiuliai!
TL/DR – Atrodo, kad mano senas asmeninis telefono numeris šiuo metu yra nenaudojamas. Ar įmanoma išsinuomoti būtent tą numerį ir gauti į jį siunčiamas SMS (ir pan.), kad jos būtų persiunčiamos į mano kitą telefoną ir/arba el. paštą?
Pirmiausia, manau, svarbu paminėti, kad šituose dalykuose esu visiškas naujokas. Savo seną asmeninį telefono numerį turėjau nuo neatmenamų laikų, o tą patį darbo numerį – jau kokį dešimtmetį. Metams bėgant, beveik viską pradėjau tvarkyti per „darbinį“ telefoną, o asmeninį numerį pasilikau tik per pigią paslaugą „dėl visa ko“ (nes teoriškai darbdavys galėjo pasilikti mano darbo numerį, jei išeičiau ar būčiau atleistas, todėl niekada nesijaučiau 100 % ramus, kad galiu visiškai juo pasikliauti, suprantat…).
Bet kokiu atveju. Ta pigi telefono bendrovė, kuriai mokėjau vien tam, kad neprarasčiau seno numerio, bankrutavo po daugybės šešėlinių dalykų. Jie turėjo pareigą suteikti buvusiems klientams galimybę perkelti savo numerį pas kitą tiekėją, bet to nepadarė.
Tai blogai, nes DAUG paskyrų įvairiose programėlėse ir paslaugose buvo registruotos ar susietos su tuo numeriu. Kai kurių dabar nebegaliu pasiekti, nes reikia patvirtinimo SMS. Ir dar kartą – net jei tai atrodo kaip laiko švaistymas, AŠ LABAI noriu išsaugoti savo seną numerį dėl įvairių kitų priežasčių.
Matau, kad numeris šiuo metu nenaudojamas. Ar galėčiau jį „išsinuomoti“ iš čia ir tada kažkokiu būdu gauti viską, kas į jį siunčiama, persiųstą man?
Atsiprašau, kad įrašas toks ilgas!! Verčiau jau pateiksiu visą informaciją ir kontekstą/motyvaciją ir t. t. Bet viršuje pridėsiu TL/DR skiltį.
Jei skyrėte laiko perskaityti mano įrašą ir/ar nusprendėte atsakyti, labai labai dėkoju už jūsų laiką ir pagalbą, tai man tikrai labai daug reiškia :D!
Saugokite save, bičiuliai!
Unholy.