Sveiki, noriu nuolatinio telefono numerio, kad užregistruočiau „WhatsApp“ paskyrą. Kai kurių virtualių numerių tiekėjai yra užblokuoti „WhatsApp“. Ar galiu gauti patvirtinimo SMS iš „WhatsApp“ į jūsų numerį? Gyvenu Turkijoje. Noriu naudoti numerį tik tam, kad gaučiau vieną SMS paskyrai patvirtinti, o vėliau, jei įdiegsiu „WhatsApp“ kitame įrenginyje, – naują SMS. Ar galiu gauti SMS Turkijoje?
Sveiki, @Rotten_Library,
Ačiū, kad parašėte.
Negalime garantuoti, kad SMS patvirtinimo žinutės veiks, nes tai priklauso nuo siuntėjo – ar jis iš tikrųjų jas išsiųs. Vis dėlto esame matę tam tikros sėkmės su WhatsApp naudojant Niujorko (NYC) 347 numerius, kartais su Nyderlandų mobiliaisiais numeriais ir Izraelio mobiliaisiais numeriais.
Tačiau dar kartą pabrėžiame, kad to negalime garantuoti.
Daugiau informacijos čia:
Kai nusiperku numerį, jis lieka mano visam laikui, tiesa? Ir ar galiu nemokamai pakeisti numerį? Arba paprašyti grąžinti pinigus, jei jis neveikia?
Teisingai, tol kol laiku apmokate sąskaitas.
Nebent su pačiu numeriu yra kažkas negerai (retai) – ne.
Jei numeris apskritai neveikia, taip, bet ne jei jis neveikia su WhatsApp.
Geras klausimas ir tikrai gali būti sėkmingas arba ne, taip. Mes matėme, kad NYC 347 numeriai veikia su „WhatsApp Business“, jei tai jums tinka ir norite pabandyti - turėkite omenyje, kad negalime garantuoti, jog tai veiks 100%.
Galite užregistruoti „WhatsApp“ su nuolatiniu numeriu tol, kol pati „WhatsApp“ nepažymi paslaugos teikėjo, todėl svarbiausia yra tai, ar „FlyNumber“ gali gauti tą pirmąją SMS žinutę, neblokuojant. Man yra pasitaikę atvejų, kai paslaugos kodą priėmė be problemų, panašiai kaip aš naudoju whatsapp api testavimui. Jei „FlyNumber“ patvirtins, kad jie nėra blokuojami Turkijoje, vėliau turėtumėte galėti vėl įdiegti „WhatsApp“ nebereikėdami naujų kodų.