Gauti SMS instrukcijas?

Ar kas nors galėtų man padėti su instrukcijomis, kaip sėkmingai gauti SMS žinutes?
Aš nukreipiau savo FlyNumber į savo CallCentric paskyrą.
Naudoju ir „Zoiper Premium“, ir „Acrobits“, ir abu jie sukonfigūruoti su mano CallCentric paskyra.
Kai kas nors skambina į mano FlyNumber, viskas veikia puikiai, bet kai kas nors bando atsiųsti SMS, aš jos niekada negaunu.
Aš įjungiau SMS paslaugą CallCentric ir patvirtinau, kad ji veikia.
Taip pat pasirinkau parinktį „forward SMS to email“ (persiųsti SMS į el. paštą), bet jokio el. laiško negaunu, kai žmonės bando man siųsti žinutes.
Prašau, pasakykite, kaip padaryti, kad SMS gavimas būtų įmanomas.
Ačiū visiems!

Sveiki, @tabib770

Ar patikrinote šlamšto/nepageidaujamų laiškų aplanką?

Mūsų žurnaluose matyti, kad neseniai buvo gauta SMS žinutė, ji atsiųsta iš numerio, kuris baigiasi 0981​

Pabandykite dar kartą ir praneškite mums apie rezultatus

Labai ačiū!
Ką tik pabandžiau dar kartą ir pavyko. Pasirodo, sistemai buvo lengviau persiųsti SMS į Gmail paskyrą nei į kitą domeną.

Dėl mano pirmojo klausimo – ar gaunamos SMS žinutės nebus persiunčiamos į Callcentric ar kitas softphone programėles?
Dar kartą ačiū už jūsų pagalbą.

1 patinka

Labai prašom, esame matę problemų su hotmail paskyromis, tačiau vis tiek turėtumėte galėti įtraukti į baltąjį sąrašą

Teisingai, šiuo metu jie siunčiami tik į el. paštą – tikimės, kad ateityje galėsime tai išplėsti

Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų

Sveiki,
panašu, kad man nustojo veikti SMS paslauga. Per pastarąsias 2 dienas bandžiau išsiųsti kelias žinutes, bet nė viena nebuvo gauta.
Ar turite informacijos apie esamą būseną?
Ačiū!

Sveikas, @tabib770

Gaila tai girdėti…

Matome, kad naujausios žinutės pasiekia paskyrą, ar esame tikri, kad jų nėra šlamšto/nepageidaujamų laiškų aplanke?

Patikrinkite ten ir praneškite mums

Taip, panašu, kad viskas buvo tarsi „užsikimšę“ (trūksta geresnio termino) ir vėliau atsirišo, todėl visos žinutės atėjo vienu metu…
Vis tiek ačiū, kad pasidomėjote šia problema. Labai vertinu.
Pranešiu, jei susidursiu su kitomis problemomis.
Dar kartą ačiū!

1 patinka

Supratau, ačiū už atsiliepimą apie tai

Man malonu padėti, kreipkitės, jei ko nors prireiktų

Sveiki,

atrodo, kad vėl stringa mano SMS gavimas. Bandžiau neseniai išsiųsti kelias žinutes ir nė viena jų nepasiekė. Ar galėtumėte tai man patikrinti?

Labai ačiū.

Sveiki, @tabib770

Darau prielaidą, kad turite omenyje savo Israeli mobile 55

Panašu, kad pastaruoju metu nebuvo jokių SMS žinučių, pasitikrinsiu tai ir kuo greičiau jus informuosiu.

Taip, mano 055 numeris.
Ačiū, ką tik prieš 10 minučių gavau jūsų bandomąją žinutę.
Ar dabar tai veikia?

Dabar tai veikia.
Ačiū!

1 patinka

Džiugu tai girdėti, ką tik išsiuntėme bandomąją SMS žinutę, bet nematome jokios priežasties, kodėl ji nebūtų veikusi ir anksčiau.

Ačiū, esame čia, jei ko nors prireiktų.