שלום,
יש לי (או היה לי) מספר Google Voice אמריקאי מאוסטין, טקסס.
הוא מתחיל ב-+1 512-814-xxxx והשתמשתי בו בערך 10 שנים, עד לפני כמה ימים, כש‑Google חסמה לי את הגישה לשירות Google Voice בלי שום סיבה.
אני צריך את המספר רק כדי לקבל הודעות SMS או, במקרים נדירים, שיחת טלפון — הכל דרך האינטרנט/VoIP. אני לא צריך גישה לרשת הסלולר הרגילה.
האם אפשר לנייד (לפורט) את המספר הזה ל‑FlyNumber?
אני מבין שעדיין אצטרך לקבל קודם את קודי הניידות מ‑Google.
יש לי גם חשבון JustVoip. האם אפשר לצרף (לחבר) את המספר אליו? במקרה כזה, האם העלות תהיה רק 2.95 דולר לחודש, או שיש עמלות נוספות שלא מוצגות בצורה ברורה באתר של FlyNumber?
תודה על העזרה.
היי @Skywalker
תודה על הפוסט.
אנחנו בהחלט יכולים לנסות…
כפי שאנחנו מבינים, עליך “לבטל נעילה” (Unlock) של המספר כדי לאפשר את ניודו מ‑Google Voice.
כאשר אתה מבטל את הנעילה (Unlock) של מספר ה‑Google Voice שלך, זה עולה 3 דולר ארה"ב. אבל אם המספר שלך נויד במקור ממפעיל אחר, אין חיוב.
- במחשב שלך, פתח את Google Voice.
- בפינה הימנית העליונה, לחץ על הגדרות
Settings.
- עבור לסעיף “Account”.
- מתחת למספר Google Voice שברצונך לנייד החוצה, לחץ על Unlock.
- השלם את התשלום באמצעות חשבון Google שלך.
- בקש מהמפעיל שלך לנייד את המספר לשירות שלהם.
- אם הפעולה הצליחה, בחלק השמאלי התחתון יופיע “Number unlocked.”
על פי
נכון, אפשר לשלוח את השיחות לשם בעלות של 2.95 דולר לחודש בלבד.
באופן כללי הייתה לנו הצלחה די טובה עם SMS במספרים האמריקאיים שלנו, אבל איננו יכולים להבטיח זאת ללא 2FA כפול – פרטים נוספים כאן:
תודה, ועדכן אותנו אם הצלחת “לבטל נעילה” של המספר בחשבון ה‑GV שלך.
תודה על התשובה המהירה.
הנקודה העיקרית עבורי היא לשמור על המספר, משום שזהו מספר ה‑WhatsApp האישי שלי כבר 10 שנים, ושינוי שלו יגרום לי לבעיה גדולה מאוד.
למרבה הצער, אינני יכול עוד להתחבר ל‑Google Voice כדי להתחיל את תהליך הניידות. לאחר ההתחברות, אני מקבל את הודעת השגיאה “Unable to access a Google product.” אני עדיין יכול לגשת למוצרים אחרים של Google תחת אותו חשבון ללא שום בעיה, אך לא ל‑Google Voice.
לכן אצטרך ליצור קשר עם התמיכה של Google Voice (אם קיים ערוץ תמיכה פעיל). האם תוכל לייעץ לי מהו המידע המדויק שעליי לבקש מהם?
האם זה מספר החשבון וקוד ה‑PIN לניידות (porting PIN)?
האם עליי גם למסור להם מידע כלשהו לגבי חברת התקשורת הקולטת (gaining carrier)?
אם הם יסרבו לספק מידע זה, האם הגשת תלונה ל‑FCC היא הדרך היחידה לחייב אותם למסור אותו, או שישנן אפשרויות נוספות?
היי @Skywalker,
תודה על העדכון. זו בהחלט סיטואציה מאתגרת – לאבד גישה לחשבון Google Voice אחרי 10 שנים זה מתסכל.
אנחנו בודקים עם מחלקת ה‑porting שלנו אם יש בכלל אפשרות לנסות לבצע ניוד (port) בלי גישה לחשבון, אם כי בדרך כלל Google Voice דורשים שהמספר ייפתח (unlock) מצידם לפני שכל ניוד יכול להתקדם. בלי היכולת לפתוח את המספר ולספק את פרטי הזיהוי הנדרשים (המספר בן 10 הספרות וקוד ה‑PIN של התא הקולי), מאוד קשה להתקדם.
כן, יש לך אפשרויות בכל הנוגע ל‑FCC:
ייתכן שתרצה להגיש תלונה ל‑FCC אם Google חסמו את הגישה שלך ללא הסבר. ה‑FCC מתייחסת ברצינות לזכויות ניוד מספרים, וספקים (כולל ספקי VoIP כמו Google Voice) נדרשים בדרך כלל לאפשר ללקוחות לנייד את המספרים שלהם. ניתן להגיש תלונה בכתובות הבאות:
בדרך כלל ה‑FCC נותנת לספקים 30 יום להגיב לתלונות. בהתחשב בכך שהמספר הזה אצלך כבר 10 שנים ואתה מסתמך עליו לתקשורת חשובה, תיעוד ש‑Google חסמו את הגישה ללא סיבה יכול לחזק את המקרה שלך. ל‑FCC יש סמכות שיפוט בנושאי ניוד מספרים לפי חוק התקשורת (Communications Act), והם היסטורית תומכים בזכות הצרכנים לשמור על מספרי הטלפון שלהם.
בנוסף, אם Google חסמו את החשבון שלך ללא הודעה מוקדמת או סיבה תקפה, ייתכן שזה מהווה הפרה של תקנות ה‑FCC לגבי הפסקת שירות, שבדרך כלל מחייבות מתן הודעה מוקדמת ללקוחות.
נעדכן אותך מה מחלקת ה‑porting שלנו אומרת לגבי אפשרויות חלופיות, אבל במקביל, פנייה במסלול של תלונה ל‑FCC עשויה להיות ההימור הטוב ביותר שלך, או כדי להשיב את הגישה לחשבון שלך או כדי לאלץ את Google לשחרר את המספר.
היי @Skywalker,
רק לעדכן כאן, נוכל לנסות לבצע את הניידות אם תרצה. בדרך כלל נקבל תשובה תוך מקסימום כמה ימים.
אנא הירשם לחשבון ישירות כאן ושלח הודעה פרטית/פתח טיקט כדי להתחיל:
https://www.flynumber.com/my-account?view=registration