Odchozí hovory bez přenesení čísla

Ahoj – je možné pomocí vašeho softwaru uskutečnit odchozí hovor z iPhonu, ale bez skutečného přenesení čísla k Flynumber, pouze s „pouhým“ doložením vlastnictví čísla (fakturace atd. podle potřeby)? Ptám se, protože bych si zároveň potřeboval ponechat stávající předplatné. Pokud je to možné, jak postupovat?

Ahoj @Jeppe_Schoenfeld,

Dobrá otázka a i když je to technicky možné, podle nejnovějších pravidel STIR/SHAKEN to není doporučeno, což nám v podstatě znemožňuje dodržet předpisy, pokud bychom to udělali.

Více informací zde.

STIR/SHAKEN - Wikipedia

EDIT: Zjišťuji další podrobnosti a toto téma aktualizuji.

Ahoj znovu, @Jeppe_Schoenfeld

Bylo nám řečeno, že by to mělo s naším telefonním systémem fungovat v pořádku

Dej mi vědět a já můžu tuto funkci odsud zapnout (jakmile bude telefonní systém na účtu a zaplacený)

Super! Jsem v tom úplný nováček, tak mě prosím omluvte. Jaká je pro mě nejlevnější možnost, jak to zřídit u Flynumber? Co si od vás musím koupit? A jaké doklady vám musím poslat, abych prokázal vlastnictví mobilního telefonního čísla? S pozdravem Jeppe

Budete potřebovat telefonní systém – běžně stojí 14,95, ale zde jej můžete aktivovat za 9,95

Měl by stačit (nedávný) účet / faktura za mobilní telefon.

Jakmile se zaregistrujete, vše odtud nastavíme, aby to pro vás bylo jednodušší.

To zní skvěle. Předpokládám, že nebudou účtovány žádné dodatečné náklady za zřízení „portu“, jakmile poskytnu poslední účet, a že nabídka 9,95 bude pokračovat i po „spuštění“.

Pokud ano, rád bych váš systém vyzkoušel a zaregistroval se. Jaký je další postup?

S pozdravem

Jeppe.

1 Líbí se

Ahoj @Jeppe_Schoenfeld,

Správně, mějte prosím na paměti, že je zde minutová sazba za odchozí hovory v závislosti na tom, kam voláte.

Stačí se zaregistrovat a zvolit phone system (telefonní systém) – cenu odtud aktualizujeme. Aby to bylo jednodušší, vložte prosím URL tohoto vlákna fóra do tiketu, jakmile bude účet zřízen.

Děkujeme a jsme připraveni.

Mnohokrát děkuji. Jen pro jistotu – a omlouvám se za své dotazy – co bych měl zvolit v části 2 (How do you want to use your flynumber)? Mám – jak jsme probírali – zájem používat své stávající dánské mobilní číslo pro odchozí hovory, aniž bych ho k vám portoval (spíše jen doložení vlastnictví). S pozdravem Jeppe

Ahoj @Jeppe_Schoenfeld

Žádný problém, měl bys použít Phone System (tu poslední možnost).

Díky a jsem k dispozici.

Moc vám děkuji. A ještě jedna „začátečnická otázka“ (promiňte!!) – při registraci jsem požádán, abych si vybral zemi. Jaký dopad má volba země? Registruji se – jak jsme probírali – protože bych chtěl mít možnost uskutečňovat odchozí hovory pomocí svého dánského mobilního čísla, ale bez jeho skutečného přenesení k vám (spíše jen doložit vlastnictví, jak jsme probírali). Musím tedy zvolit Dánsko? Nebo bych si mohl například vybrat i Francii nebo Kypr? Jaký je dopad volby země? Moc děkuji. Jeppe

1 Líbí se

Ahoj znovu – právě jsem zkusil vybrat Dánsko. Na další stránce si pak musím zvolit dánské mobilní číslo, které samozřejmě nepotřebuji, protože k vám „přenesu“ své stávající číslo. A je tam uvedeno 9,95 USD/měsíc a pak telefonní systém za 14,95 USD. Předpokládám, že za systém zaplatím jen jednou a dál už budu platit jen těch 9,95 USD/měsíc celkem? S pozdravem Jeppe

1 Líbí se

Ahoj @Jeppe_Schoenfeld,

dobrá otázka. Náš systém je nastaven tak, že v zázname musí být FlyNumber, ke kterému se „připojí“ telefonní systém.

Nejlevnější stojí 2,95 $ měsíčně. Mnoho zemí je za 2,95 $, ale možná by pro vás fungovalo jakékoli číslo v USA, Kanadě nebo britské číslo. Pokud potřebujete SMS ve Spojeném království, ujistěte se, že zvolíte UK Mobile 44-7.

Děkujeme a jsme k dispozici.

Dobře – jen abych tomu rozuměl. Jaké budou mé celkové měsíční náklady?

1 Líbí se

Takže v tomto případě by to bylo 12,90 $ měsíčně

9,95 $ za telefonní systém + 2,95 $ za FlyNumber + sazba za minutu v závislosti na tom, kam voláte.

Ještě jednou děkujeme a jsme vám k dispozici.