Sveiki, mano flynumber naudotojo vardas yra tjguirim. Užsisakiau prancūzišką 09 liniją, nuo birželio 20 d. savo numerį 09 matau žaliai pažymėtą savo numerių sąraše. Pateikiau užklausą techniniam palaikymui per bilietų sistemą (agentas Nader), paklausiau, ar linija yra aktyvi, nes kai skambinu šiuo numeriu, jis neveikia, tačiau nuo birželio 21 d. negavau jokio atsakymo. Taip pat užsisakiau Kanados numerį ir yra ta pati situacija – laukiu aktyvavimo. Tai užtrunka per ilgai, prašau imtis reikiamų veiksmų.
Panašu, kad su šia paskyra kilo problema, netrukus privačiai pateiksiu atnaujinimą.
Sveiki
Ačiū už jūsų pagalbą, tačiau problema ta, kad dabar nebegaliu naudotis PBX telefono sistema, todėl nebeturiu jokių veikiančių linijų. Prašau padaryti viską, kas būtina, kad kuo greičiau būtų aktyvuotas prancūziškas numeris ir atkurta PBX sistema.
Deja, su šia paskyra ir tuo, kaip naudojamas (-i) numeris (-iai), kyla problemų.
Atsiprašome už vėlavimą, atnaujintą informaciją pateikėme el. paštu / per užklausą.
Sveiki,
Ką turite omenyje sakydami, kad mano paskyroje yra problema? Jeigu neįmanoma gauti prancūziško numerio, suprantu – jo nebereikia. Tačiau man reikia kanadietiško numerio, bet kai bandau prisijungti prie savo paskyros, man tai nebe pavyksta. Prašau atkurti mano prieigą.
Ačiū.