Virtualaus numerio aktyvavimas

Sveiki,
mano vartotojo vardas: tekness, tai susiję su vakar pateiktu užsakymu Nr. X. Aš vis dar neturiu savo Kanados numerio. Jūs sukūrėte užklausą, kad gautumėte priežastį, dėl kurios buvo paprašytas numeris, ir aš jums atsakiau. Taip pat norėčiau turėti negeografinį prancūzišką numerį (09). Ką turėčiau padaryti, kad jį gaučiau? Ačiū.

1 patinka

Mes tai vertiname ir atsiprašome už bet kokius nepatogumus, tai jau sutvarkyta ir paskyra atnaujinta.

Žinoma, tereikia, būnant prisijungus, paspausti „sign up“, kad užsisakytumėte naują numerį. Turėkite omenyje, kad jums reikės Prancūzijos adreso bet kuriam France virtual number. Taip pat galite gauti vietinį numerį su bet kuriuo Prancūzijos adresu.

labas, tai yra mano paskutinis Truspilot komentaras: Ačiū palaikymo komandai už mano numerio aktyvavimo problemos išsprendimą.

bet turiu kitą problemą, nusipirkau 4 USD kaip kreditą, bet operacija vis dar rodoma kaip nepatvirtinta, tai užtrunka labai ilgai

Matome, kad tai jau yra paskyroje. Ačiū ir vertiname, kad atnaujinote Trustpilot taip pat.