Nedorazí mi číslo volajícího

Přesměroval jsem své číslo FlyNumber na své osobní číslo. Když přijmu hovor na svém osobním čísle, na displeji se mi zobrazí americké číslo. Můžu na svém osobním čísle na displeji vidět skutečné číslo volajícího?

Rizwan.

Je mi líto, že to slyším, @srizwanali, vidíme mnoho hlášení „Request terminated“ (Požadavek ukončen).

Request Terminated znamená, že hovor byl odeslán a obecně přijat, ale někde po cestě byl ukončen. To se může stát, pokud cílové číslo pro přesměrování jen zvonilo a nikdo ho nezvedl, nebo pokud nemělo službu (například u mobilního telefonu).

Také jsme viděli případy, kdy na přesměrovaném čísle není slyšet vyzváněcí tón – s tím bychom možná mohli pomoci, dejte nám prosím vědět, pokud je to tento případ.

Jinak můžete prosím zkontrolovat (překontrolovat) telefonní číslo, na které přesměrováváte hovory z FlyNumber?

Vážený týme,

ukončené hovory byly testovací hovory z mé strany. Prosím ignorujte je. Ty, které jsem ale obdržel, byly z amerického čísla místo skutečného čísla volajícího. Prosím upřesněte, zda budou přesměrované hovory vždy přicházet z amerického čísla?

Je nějaký způsob, jak mohu na svém mobilu vidět skutečné číslo volajícího?

Také volající slyší dva různé vyzváněcí tóny, když volá. To také vyvolává zmatek, zda hovor skutečně proběhl nebo ne. Lze tomu zabránit?

Rizwan.

Rozumím a děkuji za upřesnění.

Číslo, které volá na FlyNumber, by mělo být ID volajícího, které vidíte, a mělo by odpovídat v historii hovorů.

Zároveň, nebo jsou různé tóny slyšet při volání v různých časech?

Díky a dejte mi vědět.