Ne, nebuvo ekrano nuotraukos. Tai buvo prieš 2 savaites. Manau, kad tai užblokavo mane nuo žinutės išsiuntimo ir taip, šiame forume. Tai ne korektūra, tai KONTROLĖ.
Bet kokiu atveju, vėl jokio atsakymo. Bandau čia užsiregistruoti ir negaliu, ir tai jau antra diena be jokio atsakymo.
Ačiū už atnaujinimą, @OurFreeSociety
Vis dar nėra atsakymo. Koks yra savininko vardas?
Sveiki, @OurFreeSociety,
atsiprašome už pavėluotą atsakymą. Jūsų el. laiškas buvo atnaujintas, jame pateiktos aiškios instrukcijos, kaip tai atlikti.
Prašome pranešti, jei kils kokių nors nesklandumų.
Ne, jis vėl manęs nesuprato.
Noriu nusipirkti JAV numerį tik SMS žinutėms. Jis davė neteisingas instrukcijas, todėl dar viena diena praėjo, o aš vis dar niekur nepasistūmėjau. atodūsis
Sveiki, @OurFreeSociety
Atsiprašome už kilusį neaiškumą. Numeriai automatiškai turi ir galimybę atsiliepti į skambučius; tai nėra kažkas, ką galėtume atskirti. Dėl to ir pasiūlėme žemiau esantį sprendimą, nes registruojantis numeriui vis tiek turėtumėte kažką įvesti.
Nustatykite „host“ į iptel.org ir „user/extension“ į music. Kai paskambinsite į numerį, girdėsite muziką.
Arba galite nustatyti host į example.com ir duomenis į 123, ir visi skambučiai į numerį tiesiog nesuveiks. Vis tiek gausite SMS žinutes.
Tikimės, kad tai paaiškina situaciją.
Na, nežinau, ar tai padariau teisingai, bet DABAR sako, kad mano el. paštas neegzistuoja. atodūsis Gal tai tiesiog el. paštas, skirtas forumui, o ne mokėjimo sričiai?
Jūs neturite tikros prekybininko paskyros, tik piktą „PayPal“???
Aš nenaudoju „PayPal“. Tai siaubinga įmonė. Jie uždarė mano paskyrą, kurią turėjau nuo 2004 m., nes jie priverstinai reikalauja pateikti jiems savo biometrinius duomenis.
AŠ NEDUOSIU niekam savo kūno ir kraujo vien tam, kad galėčiau naudotis jų paslauga.
Aš esu TIKRAS ŽMOGUS, o ne transhumanas, kuris leis su savimi elgtis kaip su vergu.
1 patinka
Yra galimybė pasirinkti „Kredito kortelė“, kuri neturi nieko bendro su PayPal.
Ačiū, laukiu jūsų atsakymo.
Atsiprašau, nepastebėjau. Išskleidžiamasis meniu ir tekstas yra labai maži.
Gerai, dabar jis laukia patvirtinimo.
Ką turėčiau daryti, kai jis bus patvirtintas?
Ačiū už jūsų užsakymą, @OurFreeSociety, numeris buvo išsiųstas.
Jis yra aktyvus, o SMS žinutės turėtų būti persiunčiamos į jūsų paskyroje nurodytą el. paštą (dėl visa ko patikrinkite šlamšto / nepageidaujamų laiškų aplankus).
Daugiau informacijos čia:
Ačiū, esame čia, jei ko nors prireiktų.
Nuoroda į apskaitos nustatymus, susieta su dokumentu, kurį man pateikėte, rodo 404 klaidą.
Ar yra būdas išbandyti numerį iš JAV telefono numerio? Aš neturiu tokio, iš kurio galėčiau išbandyti.
Bandžiau peradresuoti šį naują numerį į savo fiksuoto ryšio telefoną (VoIP), ir buvo parodyta „neteisinga užklausa“.
Atsiprašome dėl to, nuoroda buvo atnaujinta.
Paskyros nustatymus galite rasti čia
Žurnaluose nematome jokių bandymų skambinti. Žurnalus galite peržiūrėti
Mano paskyra > skambučių istorija
Aš ką tik išbandžiau jūsų numerį ir girdžiu muziką (kadangi nustatyta į [email protected]).
Taip pat pridėjome mandagumo 1 USD kreditą į jūsų paskyrą, jei norėtumėte išbandyti peradresavimą į įprastą telefono numerį.