Bandžiau naudoti savo „Skype“ numerį ir biuro numerį laukelyje „Telefono numeris“ registracijai, bet tai neleido man užsiregistruoti. Tikiuosi perkelti (portuoti) savo „Skype“ numerį – ar galite man padėti? Taip pat turiu ne JAV mobiliojo ryšio numerį.
Ačiū, kad parašėte, @SamComm
Taip, tikrai galime, perkėlimas iš „Skype“ yra nemokamas ir mums tereikia jūsų el. pašto adreso, kad atsiųstume formą.
Ar tai buvo šiame puslapyje?
https://www.flynumber.com/my-account?view=registration
.. prašome įsitikinti, kad telefono numeris, kurį ten įvedate, neturi jokių specialiųjų simbolių, ženklų ar tarpų pradžioje.
Prašau, praneškite man, jei problema išliks.
Taip, naudojau tiesioginės registracijos formą. Ar telefono numerį turiu įvesti kaip 10 skaitmenų JAV numerį be tarpų? Ar galima čia įvesti savo „Skype“ numerį kaip telefono numerį, o tada jį nurodyti ir kai kursiu perkėlimo (porto) užklausą?
Taip, teisingai. Tai turėtų veikti gerai. Pridėkite 1 prieš jį, kad būtų aiškiau; tačiau abu variantai tinka.
Idealiu atveju turėtumėte įvesti telefono numerį, kurį galėtume turėti savo sistemoje ir kuris nėra tas numeris, kurį norite perkelti. Tai dar svarbiau tikrojo numerio perkėlimo formoje, todėl čia galite naudoti savo „Skype“ numerį (tai bet kada vėliau galima pakeisti paskyros nustatymuose).