Mano užsakymas rodomas kaip nepatvirtintas, noriu nusipirkti daug numerių. Ar galėčiau naudoti šį numerį Vapi skambučiams iš Albanijos į Italiją ir ar man bus taikomas mokestis už minutę? Prašau atsakyti ir suteikti man mano numerį, nes man jo reikia darbui.

taip pat gegužės 2 d. sumokėjau už telefono sistemą, vakar iš manęs vėl buvo nuskaičiuoti pinigai už tai, kodėl

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Tikiuosi, kad viskas gerai ir kad norėsite papildyti sąskaitą – išeinančiam skambučiui reikia išankstinio apmokėjimo lėšų, o šiuo metu jų nepakanka skambučiui pradėti (šiuo metu yra 0,09 USD).

Jei pageidaujate, galite nustatyti automatinį sąskaitos papildymą.

Tik išeinantys skambučiai (Outbound Only): Šį numerį mums reikia naudoti tik išeinantiems skambučiams; mums nereikia, kad jis priimtų įeinančius skambučius.

Galutinis nustatymas rodo, kad vis tiek neturite nustatyto jokio įeinančio maršruto – tai turėtų puikiai veikti išeinantiems skambučiams.

Skambučių apimtis (Call Volume): Linija turi aptarnauti maždaug nuo 100 iki 400 išeinančių skambučių per mėnesį mūsų klientams Italijoje.

Tai čia veiks be problemų.

Vienalaikiai skambučiai (Concurrent Calls): Turėsime situacijų, kai du ar daugiau komandos narių turės tuo pačiu metu skambinti skirtingiems klientams, naudodami tą patį numerį.

Naudojant išeinančius skambučius galite naudoti tiek kanalų, kiek reikia, todėl tai, kad keli nariai skambins vienu metu, nebus problema.

atrodo, kad aš moku už itališką numerį atskirai, tada vėl moku už jį kartu su telefono sistema, ir tada dar 2 kartus moku už telefono sistemą, taip pat moku už rumunišką numerį, dėl kurio dar negavau atsakymų

Italijos numeriui telefono sistema yra įtraukta į paketą – 2,95 + 14,95.

Kiti 2,95, panašu, yra už naują Rumunijos numerį – jis dar neaktyvus (anksčiau jums rašėme el. paštu, kad jis laukia patvirtinimo).

Prašome papildyti lėšas, kad išeinantys skambučiai vėl pradėtų veikti, patikrinkite savo el. paštą ir įsitikinkite, kad pranešimas apie per mažą sąskaitos likutį nenukeliavo į šlamštą/junk aplanką – tą nustatymą taip pat galite atnaujinti.

Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų.

ne, aš mokėjau atskirai 2,95, iš viso su 2,95 + 14,95. taip pat gegužės 2 d. sumokėjau už telefono sistemą ir dar pridėjau 20 dolerių kaip balansą, nes jūs sakote, kad man reikia pinigų išeinantiems skambučiams – aš tai žinau, ir už tuos 20 dolerių, kuriuos pridėjau, aš nusipirkau rumunišką numerį. tai prašau, ar galite patikrinti mano paskyrą, kodėl taip vyksta, nes tai jau antras mano mėnuo su telefono sistema ir aš už ją sumokėjau 3 kartus.

taip pat vertinu jūsų atsakymą ir jūsų darbą. Taip pat noriu artimiausiomis savaitėmis nusipirkti kitų itališkų numerių tam pačiam tikslui, kaip ir tą, kurį jau turiu, bet rumunišką numerį nusipirkau todėl, kad mano brolis gali man skambinti į tą numerį, nes skambučiai į albaniškus numerius jam kainuoja per brangiai.

ar galite, prašau, patikrinti mano paskyrą, man atrodo, kad turiu dvigubą telefono sistemos prenumeratą ir dar vieną numerį, už kurį moku, bet kuris nėra įjungtas, arba nežinau

Sveiki, @DomenikoHibroj,

jūs neturite dvigubų telefono sistemos prenumeratų.

Jūs mokate 14,95 + 2,95 per mėnesį už Italijos numerį – čia yra skaičiuojamas telefono sistemos mokestis.

Jūsų Rumunijos numeris kainuoja 2,95 ir yra įtrauktas į telefono sistemą, nes papildomi numeriai gali būti pridėti nemokant už telefono sistemą dar kartą (telefono sistema taikoma vienai paskyrai, o ne kiekvienam FlyNumber numeriui).

Daugiau informacijos rasite čia:

https://www.flynumber.com/docs/basic-settings/set-phone-system#adding-additional-numbers

tai yra 17,90 – telefono sistema ir Ravenos, Italija, numeris + 2,95 Milano, Italija, numeris, kuris nėra aktyvus. ar galite, prašau, pašalinti tą prenumeratą?

Milano numeris paskyroje nėra aktyvus; Ravenos numeris yra aktyvus.

Ar norite atšaukti Milano, Italija numerį ir PALIKTI tik Ravenos numerį paskyroje?

Sveiki, komanda,

Atsiprašau už pavėluotą atsakymą. Buvau visiškai užsiėmęs mūsų naujo startuolio valdymu.

Turiu keletą naujienų ir klausimų dėl savo numerių:

• Milano numerio atšaukimas: Taip, prašau tęsti ir atšaukti Milano numerį, kaip anksčiau aptarėme.

• Naujo Rumunijos numerio konfigūracija: Neseniai įsigijau Rumunijos numerį. Norėčiau jį sukonfigūruoti taip, kad skambučius gaučiau asmeniškai – taip pat, kaip ir į kitą mano asmeninį numerį. Šis numeris skirtas tam, kad mano brolis ir sesuo galėtų su manimi susisiekti tiesiogiai ir išvengtų 0,50 €/min. tarptautinio tarifo, kurį jie šiuo metu moka, kai skambina į mano Albanijos numerį.

• Albanijos numeriai ir dirbtinio intelekto integracija: Taip pat domiuosi Albanijos numerių įsigijimu, kad galėčiau įdiegti sistemą, panašią į mano itališkąją. Tačiau pastebėjau, kad vietiniai skambučių tarifai Albanijoje vis dar atrodo labai aukšti. Esant dabartinėms kainoms, verslui finansiškai neapsimoka veikti.

Ar galėtumėte pateikti daugiau informacijos apie savo išvykstamųjų skambučių tarifus į Albaniją? Suprantu, kad kainodara dažnai priklauso nuo vietinių telekomunikacijų operatorių, ir, jei reikės, esu pasirengęs pasikalbėti su vietiniais Albanijos tiekėjais. Vis dėlto vietinės įmonės čia nesiūlo tokių pažangių, su dirbtiniu intelektu integruotų sistemų, kokias siūlote jūs, todėl ir noriu, kad man pavyktų tai įgyvendinti jūsų platformoje.

Įtariu, kad dideli mokesčiai už minutę gali būti dėl to, jog čia nėra įprasta atsiskaityti pagal sunaudojimą (pay‑as‑you‑go), tačiau būčiau dėkingas už jūsų patarimus, kaip galėtume rasti gyvybingą sprendimą.

Ačiū už jūsų pagalbą ir lauksiu jūsų atsakymo.

Pagarbiai,

Domeniko Hibroj

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Jokio rūpesčio ir sėkmės su jūsų naujuoju startuoliu.

Šis jau atšauktas.

Matome naujausią užsakymą, numeris buvo išsiųstas ir yra aktyvus – taip pat galite jį sukonfigūruoti telefono sistemoje kaip tik norite.

Tarifai netrukus bus atnaujinti, bet kol kas būtinai filtruokite pagal „Local“ – tarifas yra mažesnis, kai skambinate iš vieno iš mūsų Albanijos telefono numerių.

Ačiū ir lauksiu žinių, jei ko nors prireiktų.

gerai, taip, aš jau mačiau tuos kainoraščius apie Albaniją, bet atvirai kalbant, jie yra daug didesni nei Italijoje ir net Albanijos verslui tai nėra gera kaina, bet vis tiek man dabar to tikrai nereikia, todėl man tai nėra problema. Labai norėčiau sužinoti, kiek man kainavo kiekvienas išeinantis skambutis – ar yra būdas tai sužinoti?

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Šiuo metu galioja šios kainos – netrukus turėsime didelį valdymo skydelio atnaujinimą su atnaujintomis kainomis už minutę. Kainos keisis dažniau ir šiuo atveju tai galėtų būti jums palanku.

Planuojame paleisti atnaujinimą maždaug po savaitės.

Sveiki, komanda, kaip sekasi? Noriu sužinoti, kodėl taip vyksta, nes mokėjimas turi būti atliktas 26 šio mėnesio dieną, tai kodėl mano kortelė apmokestinama anksčiau?

Sveiki,

Daugiau informacijos rasite čia:

Taip, esate teisus – mokėjimo bandymas atliekamas porą dienų anksčiau būtent tokiais atvejais. Tai suteikia jums laiko atnaujinti mokėjimo informaciją prieš sustabdant paslaugą. Netrukus paleisime naują valdymo skydelį, kuris šį procesą palengvins.

Turėkite omenyje, kad nors mokestis nuskaičiuojamas keliomis dienomis anksčiau, galiojimo data vis tiek nustatoma teisingai, t. y. po nuskaičiavimo paslauga galios maždaug 35 dienas ar pan.

gerai, supratau, labai tau ačiū

Aš palikau pinigų savo išankstinio apmokėjimo balanse, kad atėjus mokėjimo datai suma būtų nuskaičiuota iš jo. Ar taip gerai, ar mokėjimo metu pinigai būtinai turi būti nurašomi tiesiai nuo kortelės?

1 patinka

Tu teisus – sistema pirmiausia bandys nuskaičiuoti nuo išankstinio apmokėjimo. Jei ten lėšų nepakaks, tada bandys nuskaičiuoti nuo sistemoje esančios kortelės (jei tokia yra).