גם ב־2 במאי שילמתי עבור מערכת הטלפונים, ואתמול שוב הורידו לי כסף על זה – למה?
היי @DomenikoHibroj,
מקווה שהכול טוב ושתרצה להוסיף כספים – השיחה היוצאת דורשת כספים במאזן הפריפייד, ואין לך מספיק שם כדי להתחיל שיחה (כרגע יש 0.09 דולר ארה״ב).
אתה יכול להגדיר טעינה אוטומטית לחשבון אם תרצה.
Outbound Only: We only need this number to make outbound calls; we do not need it to receive incoming calls.
מההגדרה הסופית נראה שאין לך בכלל נתיב לשיחות נכנסות – זה אמור לעבוד מצוין לשיחות יוצאות בלבד.
Call Volume: The line needs to handle approximately 100 to 400 outbound calls per month to our clients in Italy.
זה יעבוד כאן בלי בעיה.
Concurrent Calls: We will have situations where two or more team members need to call different clients at the exact same time using this same number.
בשיחות יוצאות, אפשר להשתמש בכמה ערוצים שתרצה, כך שלמספר חברי צוות שיתקשרו במקביל לא תהיה בעיה.
it seems I’m paying for the Italian number separately then I’m paying for it altogether with the phone system again and then I’m paying for the phone system 2 times also I’m paying for a Romanian number which I haven’t gotten responses yet about it
המספר האיטלקי כולל בתוכו את מערכת הטלפוניה – 2.95 + 14.95.
ה־2.95 הנוספים כנראה שייכים למספר הרומני החדש – הוא עדיין לא פעיל (שלחנו לך קודם אימייל שהוא במצב ממתין).
אנא הוסף כספים כדי שהשיחות היוצאות יחזרו לעבוד, בדוק את תיבת האימייל שלך וודא שהאימייל שמודיע שהיתרה ירדה מתחת לרף לא נכנס לספאם/ג׳אנק – אפשר גם לעדכן את ההגדרה הזו.
תודה, ואנחנו כאן אם תצטרך משהו.
לא, אני שילמתי בנפרד 2.95, סך הכול עם ה־2.95+14.95. בנוסף, שילמתי על מערכת הטלפון ב־2 במאי וגם הוספתי 20 דולר שיהיו כיתרה, מאחר שאתם אומרים לי שאני צריך כסף לשיחות יוצאות – אני יודע את זה, ועם ה־20 דולר שהוספתי קניתי את המספר הרומני. אז בבקשה, תוכלו לבדוק את החשבון שלי למה זה קורה? כי זה החודש השני שלי עם מערכת הטלפון, ואני משלם עליה כבר 3 פעמים.
אני גם מעריך את התגובה שלך ואת העבודה שלכם. אני גם רוצה לקנות מספרים איטלקיים נוספים לאותה מטרה כמו זה שיש לי בשבועות הקרובים, אבל את המספר הרומני קניתי כי אחי יכול להתקשר אליי עם המספר הזה, כי הקרדיטים לשיחות למספרים אלבניים עולים לו יותר מדי.
אתם יכולים בבקשה לבדוק את החשבון שלי? נראה שיש לי מנוי כפול למערכת הטלפון ועוד מספר שאני משלם עליו שהוא לא פעיל או לא יודע.
היי @DomenikoHibroj,
אין לך שתי מנויים למערכת הטלפון.
אתה משלם 14.95 + 2.95 בחודש על המספר האיטלקי – כאן מחויבת מערכת הטלפון.
המספר הרומני שלך עולה 2.95 והוא כלול במערכת הטלפון, משום שניתן להוסיף מספרים נוספים בלי לשלם שוב על מערכת הטלפון (מערכת הטלפון היא לפי חשבון, לא לפי FlyNumber).
עוד מידע כאן:
https://www.flynumber.com/docs/basic-settings/set-phone-system#adding-additional-numbers
זה המנוי של 17.90 למערכת הטלפונים ומספר ברוונה, איטליה, ועוד 2.95 למספר במילאנו, איטליה, שאינו פעיל. תוכלו בבקשה להסיר את המנוי הזה?
מספר מילאנו בחשבון אינו פעיל; מספר רוונה פעיל.
האם ברצונך לבטל את מספר מילאנו, איטליה ולהשאיר בחשבון רק את מספר רוונה?
שלום צוות יקר,
אנא קבלו את התנצלותי על העיכוב במענה. הייתי עסוק לחלוטין בניהול הסטארט־אפ החדש שלנו.
יש לי כמה עדכונים ושאלות לגבי המספרים שלי:
-
ביטול המספר במילאנו: כן, אנא המשיכו בביטול המספר במילאנו כפי שדיברנו בעבר.
-
הגדרת המספר הרומני החדש: לאחרונה רכשתי מספר רומני. הייתי רוצה להגדיר אותו כך שאקבל אליו שיחות באופן אישי – בדיוק כמו המספר האישי האחר שלי. זה עבור אחי ואחותי, כדי שיוכלו להגיע אליי ישירות ולהימנע מתעריף בינלאומי של €0.50 לדקה שהם משלמים כיום כאשר הם מתקשרים למספר האלבני שלי.
-
מספרים אלבניים ואינטגרציית AI: אני גם מעוניין לרכוש מספרים אלבניים כדי להקים מערכת דומה לזו שיש לי באיטליה. עם זאת, שמתי לב שהתעריפים לשיחות מקומיות בתוך אלבניה עדיין נראים גבוהים מאוד. עם התמחור הנוכחי, זה אינו בר־קיימא כלכלית עבור עסק.
האם תוכלו לספק מעט יותר מידע על תעריפי ה–outbound שלכם מאלבניה? אני מבין שהתמחור לרוב תלוי בספקיות התקשורת המקומיות, ואני פתוח לשוחח עם ספקים מקומיים באלבניה אם יהיה צורך בכך. עם זאת, החברות המקומיות כאן אינן מציעות את המערכות המתקדמות המשולבות ב–AI שאתם מציעים, ולכן חשוב לי למצוא דרך לגרום לזה לעבוד על הפלטפורמה שלכם.
אני מניח שהתעריפים הגבוהים לדקה נובעים מכך שמודלים של pay-as-you-go אינם נפוצים כאן, אך אעריך את ההכוונה שלכם לגבי איך נוכל למצוא פתרון בר־יישום.
תודה על עזרתכם, ומצפה לשמוע מכם.
בברכה,
דומניקו היברוי
היי @DomenikoHibroj,
אין בעיה בכלל ובהצלחה רבה עם הסטארטאפ החדש שלך.
המספר הזה בוטל.
אנחנו רואים את ההזמנה האחרונה, המספר נשלח והוא פעיל – והוא גם זמין עבורך לתצורה במערכת הטלפונים לפי רצונך.
התעריפים יעודכנו בקרוב, אבל לעת עתה ודא שאתה מסנן לפי “Local” – התעריף זול יותר כשמתקשרים החוצה מאחד ממספרי הטלפון שלנו באלבניה.
תודה, ונשארים זמינים אם תצטרך משהו.
אוקיי, כן, כבר ראיתי את התמחור לגבי אלבניה, אבל אם להיות כנים זה הרבה יותר גבוה מאיטליה, וגם עבור עסקים באלבניה זה לא מחיר טוב. בכל מקרה אני לא באמת צריך את זה כרגע, אז זה לא בעיה בשבילי. הייתי מאוד רוצה לדעת כמה עלתה לי כל שיחת יוצאת – האם יש דרך לבדוק את זה?
היי @DomenikoHibroj,
אלה המחירים לעת עתה – יש לנו עדכון משמעותי לפאנל בקרוב עם מחירי דקה מעודכנים. המחירים ישתנו לעיתים תכופות יותר, וזה עשוי להיות לטובתך במקרה הזה.
אנחנו מתכננים להשיק בעוד כשבוע.
היי צוות, מה שלומכם? אני רוצה להבין למה זה קורה, כי התשלום אמור לרדת ב־26 בחודש הזה, אז למה מחייבים את הכרטיס שלי לפני זה?
היי,
עוד מידע כאן:
אבל כן, אתה צודק, המערכת מנסה לחייב כמה ימים לפני, בדיוק למקרים כאלה. זה נותן לך זמן לעדכן את פרטי התשלום לפני שהשירות מושהה. יש לנו פאנל חדש שבקרוב מאוד יושק, והוא יהפוך את זה לקל יותר.
קח בחשבון שגם אם החיוב מתבצע כמה ימים מראש, עדיין מתווספת תאריך התפוגה הנכון, כלומר תקבל בערך 35 ימי שירות מרגע החיוב.
טוב, אני מבין, תודה רבה לך
השארתי כסף ביתרה של הכרטיס הנטען שלי, כדי שביום החיוב התשלום ירד משם. זה בסדר ככה, או שחייב שהכסף ירד מהכרטיס (האשראי/הבנק) בדיוק ברגע התשלום?
אתה צודק, קודם המערכת תנסה לחייב את היתרה הנטענת. אם אין שם מספיק, היא תנסה לחייב את כרטיס האשראי השמור במערכת (בהנחה שיש כזה).