Mano užsakymas rodomas kaip nepatvirtintas, noriu nusipirkti daug numerių. Ar galėčiau naudoti šį numerį Vapi skambučiams iš Albanijos į Italiją ir ar man bus taikomas mokestis už minutę? Prašau atsakyti ir suteikti man mano numerį, nes man jo reikia darbui.

Sveiki, @DomenikoHibroj,

Tikiuosi, kad viskas gerai ir kad norėsite papildyti sąskaitą – išeinančiam skambučiui reikia išankstinio apmokėjimo lėšų, o šiuo metu jų nepakanka skambučiui pradėti (šiuo metu yra 0,09 USD).

Jei pageidaujate, galite nustatyti automatinį sąskaitos papildymą.

Tik išeinantys skambučiai (Outbound Only): Šį numerį mums reikia naudoti tik išeinantiems skambučiams; mums nereikia, kad jis priimtų įeinančius skambučius.

Galutinis nustatymas rodo, kad vis tiek neturite nustatyto jokio įeinančio maršruto – tai turėtų puikiai veikti išeinantiems skambučiams.

Skambučių apimtis (Call Volume): Linija turi aptarnauti maždaug nuo 100 iki 400 išeinančių skambučių per mėnesį mūsų klientams Italijoje.

Tai čia veiks be problemų.

Vienalaikiai skambučiai (Concurrent Calls): Turėsime situacijų, kai du ar daugiau komandos narių turės tuo pačiu metu skambinti skirtingiems klientams, naudodami tą patį numerį.

Naudojant išeinančius skambučius galite naudoti tiek kanalų, kiek reikia, todėl tai, kad keli nariai skambins vienu metu, nebus problema.

atrodo, kad aš moku už itališką numerį atskirai, tada vėl moku už jį kartu su telefono sistema, ir tada dar 2 kartus moku už telefono sistemą, taip pat moku už rumunišką numerį, dėl kurio dar negavau atsakymų

Italijos numeriui telefono sistema yra įtraukta į paketą – 2,95 + 14,95.

Kiti 2,95, panašu, yra už naują Rumunijos numerį – jis dar neaktyvus (anksčiau jums rašėme el. paštu, kad jis laukia patvirtinimo).

Prašome papildyti lėšas, kad išeinantys skambučiai vėl pradėtų veikti, patikrinkite savo el. paštą ir įsitikinkite, kad pranešimas apie per mažą sąskaitos likutį nenukeliavo į šlamštą/junk aplanką – tą nustatymą taip pat galite atnaujinti.

Ačiū ir kreipkitės, jei ko nors prireiktų.