ההזמנה שלי מופיעה כממתינה ואני רוצה לקנות הרבה מספרים. האם אוכל להשתמש במספר הזה ב‑Vapi כדי לבצע שיחות מאלבניה לאיטליה, והאם אחויב לפי דקה על כך? בבקשה תגיבו ותספקו לי את המספר כי אני עובד איתו.

היי @DomenikoHibroj,

מקווה שהכול טוב ושתרצה להוסיף כספים – השיחה היוצאת דורשת כספים במאזן הפריפייד, ואין לך מספיק שם כדי להתחיל שיחה (כרגע יש ‎0.09‎ דולר ארה״ב).

אתה יכול להגדיר טעינה אוטומטית לחשבון אם תרצה.

Outbound Only: We only need this number to make outbound calls; we do not need it to receive incoming calls.

מההגדרה הסופית נראה שאין לך בכלל נתיב לשיחות נכנסות – זה אמור לעבוד מצוין לשיחות יוצאות בלבד.

Call Volume: The line needs to handle approximately 100 to 400 outbound calls per month to our clients in Italy.

זה יעבוד כאן בלי בעיה.

Concurrent Calls: We will have situations where two or more team members need to call different clients at the exact same time using this same number.

בשיחות יוצאות, אפשר להשתמש בכמה ערוצים שתרצה, כך שלמספר חברי צוות שיתקשרו במקביל לא תהיה בעיה.

it seems I’m paying for the Italian number separately then I’m paying for it altogether with the phone system again and then I’m paying for the phone system 2 times also I’m paying for a Romanian number which I haven’t gotten responses yet about it

המספר האיטלקי כולל בתוכו את מערכת הטלפוניה – ‎2.95‎ + ‎14.95‎.

ה־‎2.95‎ הנוספים כנראה שייכים למספר הרומני החדש – הוא עדיין לא פעיל (שלחנו לך קודם אימייל שהוא במצב ממתין).

אנא הוסף כספים כדי שהשיחות היוצאות יחזרו לעבוד, בדוק את תיבת האימייל שלך וודא שהאימייל שמודיע שהיתרה ירדה מתחת לרף לא נכנס לספאם/ג׳אנק – אפשר גם לעדכן את ההגדרה הזו.

תודה, ואנחנו כאן אם תצטרך משהו.