Moje objednávka je ve stavu čekání a chci koupit hodně čísel – můžu toto číslo použít na Vapi k volání z Albánie do Itálie a budu za to účtován za minutu? Prosím odpovězte a pošlete mi moje číslo, protože s ním pracuji

Ahoj @DomenikoHibroj,

doufám, že je vše v pořádku a že budeš chtít dobít kredit – odchozí hovory vyžadují prostředky v předplaceném kreditu a momentálně tam nemáš dostatek na zahájení hovoru (aktuálně 0,09 USD).

Můžeš si nastavit automatické dobíjení účtu, pokud chceš.

Pouze odchozí hovory: Toto číslo potřebujeme pouze k uskutečňování odchozích hovorů; nepotřebujeme, aby přijímalo příchozí hovory.

V konečném nastavení stejně nemáš nastavenou žádnou příchozí trasu – pro odchozí hovory by to mělo fungovat bez problémů.

Objem hovorů: Linka musí zvládnout přibližně 100 až 400 odchozích hovorů měsíčně našim klientům v Itálii.

To zde bude fungovat bez problémů.

Současné hovory: Budou situace, kdy dva nebo více členů týmu bude potřebovat volat různým klientům ve stejný okamžik pomocí tohoto stejného čísla.

U odchozích hovorů můžeš použít tolik kanálů, kolik potřebuješ, takže více členů volajících současně nebude problém.

zdá se, že platím za italské číslo zvlášť, pak za něj platím znovu dohromady se systémem a pak platím za telefonní systém 2x, také platím za rumunské číslo, ohledně kterého jsem zatím nedostal odpovědi

Italské číslo má telefonní systém zahrnutý v ceně – 2,95 + 14,95.

Dalších 2,95 se zdá být za nové rumunské číslo – zatím není aktivní (už dříve jsme ti e‑mailem psali, že je ve stavu čekání).

Prosím, dobij kredit, aby odchozí hovory znovu začaly fungovat, zkontroluj svůj e‑mail a ujisti se, že zpráva upozorňující na příliš nízký zůstatek neskončila ve spamu/nevyžádané poště – toto nastavení můžeš také upravit.

Díky a jsme k dispozici, pokud budeš cokoli potřebovat.