Změnil jsem své přesměrovací číslo a hovory se nepřesměrovávají na nový telefon. Ztracené hovory chodí na mé staré telefonní číslo. Přesměrování bylo změněno před třemi dny. Nové hovory se neobjevují v historii hovorů. Poslal jsem tři tikety na podporu a několikrát volal do kanceláře v USA a Kanadě, ale dostanu jen hlasovou nahrávku. Jsem velmi zklamaný. Měl někdo další stejný problém?
Je nám líto, že máte potíže
Otevřeli jsme váš PBX panel a našli v něm staré přesměrovací číslo.
Změnili jsme ho za vás.
Nemůžete přesměrovávat zároveň na PBX i na „Telefonní číslo“ tak, jak jste to měl nastavené.
Můžete přesměrovat jen na PBX a v PBX panelu zadat telefonní číslo, na které se má přesměrovávat (pracujeme na tom, aby byl tento proces pro uživatele jednodušší).
Mějte prosím také na paměti, že kostarická čísla jsou specifická v tom, že by měla být testována lokálně z území Kostariky. Není to ani tak problém FlyNumber jako spíše problém tamního operátora, který nemá správně nastavené číslovací plány po celém světě.
Někdy je tomu tak i u čísel pro Salvador a Thajsko, většinu našich čísel je však možné volat odkudkoli na světě.
Pokud byste i nadále narazil na nějaké potíže, pošlete nám prosím e‑mail nebo otevřete ticket.
Měl jsem to funkční, když jsem pro své mobilní číslo používal vaši předvolbu pro pevnou linku. Tímto způsobem by mi ale bylo účtováno více. Ale alespoň bych měl přesměrovaný telefon. Od té doby, co jste to změnili na PBX, to zase nefunguje. Dá se to vyřešit a můžete poslat zkušební hovor, abyste potvrdili, že je to vyřešeno?
Ústředna (PBX) vám bude automaticky účtovat poplatky na základě telefonního čísla, na které přesměrováváte hovory.
Nebudou vám účtovány vyšší poplatky za použití ústředny (PBX) pro přesměrování na „běžné telefonní číslo“.