Když jsem se registroval, viděl jsem u „Forwarding Destination“ položku Google Talk. Co mám zadat do „Google Talk destination details“? Chápu, že Google Talk se už nepoužívá a byl nahrazen službou Google Hangouts.
Správně a na tohle budete potřebovat starší (legacy) Gtalk, Hangouts fungovat nebude.
SIP je k dispozici (a je spolehlivější). Pošlete mi soukromou zprávu / e‑mail s vaším uživatelským jménem a my vám tady nastavíme SIP, aby to pro vás bylo snadné.
Díky za vaši odpověď. Ano, mám zájem používat SIP, pokud je spolehlivější než Gtalk a nestojí víc.
- Je SIP zdarma?
- Konkrétně u FlyNumber: Jaké měsíční poplatky musím platit, pokud si zaregistruji číslo a budu používat SIP k přijímání a uskutečňování hovorů? Je to jen 5,95 USD měsíčně?
- Jaký software si musím nainstalovat, pokud budu používat SIP?
- Pokud budu používat SIP, jakou možnost mám vybrat v části Select forwarding destination? Je to PBXww?
Nejsme si jisti, jak nám tohle uniklo, ale omlouváme se za zpoždění
Ano (pro vytvoření účtu a přijímání hovorů), mějte však na paměti, že za odchozí hovory se účtuje sazba za minutu.
Při uskutečňování odchozích hovorů se nízká sazba za minutu strhává z vašeho předplaceného kreditu.
Takže 5,95 $ měsíčně za číslo a sazba za minutu podle toho, kam voláte.
Bude to fungovat s jakýmkoli SIP klientem, x-lite je zdarma pro PC/MAC a zoiper pro smartphony, ale fungovat bude jakýkoli SIP klient / VOIP telefon.
Ano, to je správně (a také to můžete kdykoli změnit).
Dejte nám prosím vědět, pokud budete mít další otázky