Pagaliau gavau savo naują „FlyNumber“ su Vokietijos miesto kodu. Paprašiau dviejų vietinių kontaktų Vokietijoje paskambinti šiuo numeriu. Abu pranešė, kad kai jie jį surenka, jų pusėje skambutis suskamba tik kartą ir tada nutyla – nėra nei balso pašto, nei jokių tolesnių nurodymų. Mano pusėje (JAV peradresavimo numeryje) skambutis taip pat suskamba tik kartą ir tada nutrūksta, todėl neturiu pakankamai laiko atsiliepti. Iš JAV telefono pabandžiau paskambinti į savo vokišką „FlyNumber“ ir viskas veikia gerai. Mano JAV telefonas (peradresavimo numeris) skamba kelis kartus ir galiausiai įsijungia balso paštas. Tačiau kai skambinu į savo peradresuojamą „FlyNumber“ iš vokiško telefono, mano JAV telefonas (peradresavimo numeris) suskamba tik kartą ir tada ryšys nutrūksta. Ar tai nustatymų klausimas, ar ką galima padaryti? Ačiū už pagalbą!
Sveiki, @langenbeck,
apgailestaujame dėl šios situacijos. Ar JAV numeris, į kurį siunčiate skambučius, yra „Google Voice“ numeris?
Neturėtų tai kelti problemų (arba tai gali būti tik sutapimas), tačiau esame girdėję apie panašią problemą, kai skambučiai buvo nukreipiami į JAV „Google Voice“ numerį.
Mes eskalavome šią problemą, nes ji susijusi su šalimis, dalyvaujančiomis nukreipiant skambučius į JAV numerį (ta skambučio dalis). Jei skambučius nukreiptumėte į VoIP, manau, rezultatai būtų kitokie.
Netrukus turėtume turėti daugiau naujienų šiuo klausimu.
Sveiki, naudoju „Google Fi“ kaip savo mobiliojo ryšio tiekėją. Tiek „Google Fi“, tiek „Voice“ yra „Google“ teikiami produktai. Taigi tai gali būti su tuo susiję. Žiūrėjau į kitus jūsų pasiūlymus, pavyzdžiui, „Cloud Phone“ sistemą, kuri, atrodo, yra perteklinė mano poreikiams ir gerokai padidintų kainą (14,95 USD per mėnesį) mano gana mažai ir asmeninei programai. Nesu visai tikras, kuo skiriasi VoIP ir jūsų „Cloud Phone“ sistema. Jei šios problemos nepavyks išspręsti, kokį kitą variantą siūlytumėte ir kaip galėčiau pereiti nuo dabartinės skambučių peradresavimo paslaugos prie jo?
Sveiki, @langenbeck,
Šiuo metu aiškinamės persiuntimo problemą su mūsų žemyniniais partneriais (apie tai jus informuosime tiesiogiai), tačiau tuo tarpu leiskite paklausti: ar norite tik gauti skambučius?
Jei taip, jums gali tikti šis variantas (be telefono sistemos):
Kalbant apie įeinančius/išeinančius skambučius be telefono sistemos – ši galimybė atsiras netrukus: