לא ניתן לבצע העברה ל־PhonePower VOIP

אני מקבל שגיאת Forbidden ואני לא יודע אם הגדרתי משהו לא נכון או ש‑Phonepower חוסמים את ההפניה

נראה שזה היה קשור לחיוב והיה צורך לחדש את המספר.

הוא חזר לפעול והטעות נעלמה כפי שאנו רואים בהיסטוריית השיחות.

עדכן אותנו אם תצטרך משהו.

עכשיו אני נתקל בבעיה הזו; האם אני צריך להגדיר את כלל ההעברה ב‑PBXww?

עדכנו את הפנייה שלך, ייתכן שמדובר בכתובת ה‑SIP URI שלך אצלם. ייתכן שהזנת את המידע בצורה שגויה. שלחנו לך גם את פרטי הגישה ל‑SIP (עבור החשבון שלך) כדי לתת לך שיטה נוספת לקבלת שיחות.

תודה, ואנחנו כאן אם תצטרך משהו.

@domaotc האם תוכל בבקשה לשתף את ההגדרות/הפורמט שלך כדי לגרום ל‑PhonePower לעבוד עם ה‑FlyNumber שלך?

ניסיתי להשתמש ב‑VoIP, ב‑sip.phonepower.com, ובמספר הטלפון שלי תחת details; אבל זה לא עובד. אני מקבל את השגיאה Fail ו‑Forbidden.

היי @Erick

האם יש דרך שתוכל לפרסם לוג של מה שאתה מקבל?

אנחנו רואים גם שיחה אחת אחרונה שהייתה תקינה

תודה, ואנחנו כאן אם תצטרך משהו

שיניתי את ההגדרות משימוש ב‑PBXww ל‑VoIP.

אני מאמין שהשיחה היחידה שהייתה תקינה נבעה מהגדרות ה‑SIP עבור FlyNumber ולא עבור PhonePower. מוזר שאני לא מצליח למצוא דרך לאשר את ההגדרות הנכונות עבור PhonePower באף פורום.

אם הם מקבלים חיבורי SIP מספקים חיצוניים, מבחינת SIP זה אמור להיות פשוט

נראה שיש לך את כתובת ה‑SIP (SIP URI) מוגדרת כמו שצריך

אם זה [email protected]

ה־Host הוא phonepower.com וה־details הוא 123

אין צורך ב־:5060 שם, מאחר שאנחנו משתמשים בפורט הזה כברירת מחדל

שגיאת ה־forbidden מרגישה כאילו הם לא מקבלים את התעבורה, ייתכן שאתה צריך לאמת אצלם את כתובות ה־IP שלנו קודם?

אם כן, כאן נמצאות כתובות ה־IP שמהן השיחות יגיעו

איך אני יכול לאמת אצלם את כתובות ה‑IP שלך? כשדיברתי עם צוות התמיכה שלהם, הם חשבו שאולי עשיתי משהו בלתי חוקי בכך שהעברתי שיחות ממספר טלפון בינלאומי.

לא בטוח לגבי זה, מאחר שרק הצענו הצעה

אולי הם לא מאפשרים שום תעבורה לכתובת sip.phonepower.com שהזנת. האם נוכל לוודא שספק השירות שלך מאפשר תעבורה מ־“DID providers”?

סיימתי עכשיו שיחה עם התמיכה הטכנית שלהם. הם אמרו שהפורמט הוא: sip.phonepower.com ואולי להשתמש בפורט 12060. ניסיתי כל מיני שילובים שונים ללא הצלחה.

אני פשוט אוותר לעת עתה; ואם בעתיד אצטרף לספק VOIP אחר, אנסה שוב עם flynumber.

היי

בשדה host תרצה להוסיף ‎:12060

אז אם כתובת ה‑SIP היא ‎[email protected]:12060

בשדה “Host” תכניס ‎sip.phonepower.com:12060

“details” יהיה ‎erick