Dobrý den,
jsme v této službě noví. Testovali jsme přesměrování hovorů na Gmail, ale bez úspěchu. Když na číslo voláme, zazvoní jednou a hovor se přeruší. Při zobrazení historie hovorů jsou hovory uvedeny se stavem „neúspěšné“ a důvodem je „Server Internal Error“ (interní chyba serveru).
Prosíme, jakákoli pomoc bude velmi oceněna.
Je mi líto, že to slyším
Ujistěte se prosím, že používáte program Gtalk, ne Hangouts nebo telefon v prohlížeči Gmail
[email protected] je potřeba přidat do seznamu kontaktů pro Gtalk (měl by být zelený a aktivní)
Pokud na nich nejste závislí, důrazně doporučujeme SIP, získáte identifikaci volajícího, je zdarma a mnohem spolehlivější
Můžete také použít tohoto SIP klienta (podívejte se ale na výše uvedený příspěvek)
Raději bychom používali Gtalk, teď to zkusím s desktopovou aplikací Gtalk. Existuje nějaký jiný klient, který by mohl fungovat?
Můžeš zkusit VTOK, je to aplikace třetí strany.
VTOK se nám nezdá jako vhodná možnost. Hledáme něco, co můžeme používat na Windows. Už jsem si stáhl Blink.
Změnil jsem nastavení přesměrování na PBXww a propojil Person Module s Device Module. Oba jsem nakonfiguroval, myslím, že správně. Nastavil jsem Blink s údaji k účtu. A teď to dvakrát zazvoní, ale nikdy se to nedostane do Blink.
Nějaké návrhy?
P. S.: Velmi si vážíme vaší laskavé pozornosti a rychlé reakce. Děkujeme!
Také tentokrát je zpráva v protokolu v Historii hovorů:
„Služba není k dispozici“
Je mi líto, že to slyším
Můžete to prosím zkusit s X-Lite, mohl by být kompatibilnější
Ujistěte se prosím, že můžete pingnout adresu SIP serveru. Příliš mnoho neúspěšných pokusů způsobí zablokování IP adresy. Pokud se pokusíte pingnout adresu SIP serveru a vrátí se „unreachable“ (nedostupný), dejte nám vědět svou IP adresu a my ji odblokujeme.
Asi budu muset zkusit X-Lite.
Na server si můžu pingnout. A také v panelu PBXww je modul osoby zelený a ukazuje, že jde o Blink 1.2 něco na Windows. Takže to vypadá, že mezi nimi probíhá komunikace.
Mohla by to být firewall nebo možná nějaký antivirový program, který na síti blokuje SIP 5060?
Možná to chcete zkusit na smartphonu? Existuje mnoho SIP klientů pro Android/iOS a Windows Phone.
Dejte nám vědět, pokud to přetrvává.
Podařilo se mi to zprovoznit na jednom telefonu. Teď jsem tento účet deaktivoval a nastavil ho na telefonu, na kterém ho skutečně potřebuji, ale nedaří se mi ho zaregistrovat. Úplně stejná nastavení. Jaké informace vám mohu poskytnout, abyste mohli zjistit, proč u tohoto druhého telefonu dochází k vypršení časového limitu požadavků?
Možná má síť, ze které se pokoušíte registrovat, vaši IP adresu zablokovanou kvůli příliš mnoha neúspěšným pokusům. Můžete zkusit vzít telefon do jiné sítě, například 3G/4G?
Moje chyba, byl jsem pořád na Wi‑Fi. Dobře, aplikace v telefonu mi funguje. Ale ukazuje to, že v síti mojí firmy je nějaké blokování. Pravděpodobně nějaký port na mém routeru? Nějaká rada?
Mohl by to být port, ale prosím pošlete mi do soukromé zprávy IP adresu vaší Wi‑Fi sítě, pro jistotu, abychom zjistili, zda nebyla z naší strany zablokována.
Omlouvám se, ale zatím vám nebudu moci poskytnout naši IP adresu. Přesto bych rád věděl, které porty se obvykle používají.
SIP používá port 5060, takže ten byste měli zkontrolovat.
Dejte nám vědět, pokud budete mít stále problémy.
Ještě jednou děkuji za vaši pomoc. Jak vám můžu poslat soukromou zprávu nebo e‑mail? Chtěl bych, abyste zkontroloval mou IP adresu.
Můžete kliknout na ikonu FlyNumber na této nástěnce a měli byste vidět možnost poslat soukromou zprávu.
Díky
Ahoj,
omlouvám se. Vůbec ne. Nic jako posílání soukromých zpráv.
Ahoj
Právě jsem ti poslal(a) soukromou zprávu =)