Australské mobilní číslo

Ahoj týme,

rád bych se zeptal, zda máte aktuálně skladem nějaká australská mobilní čísla. Také by mě zajímalo, za jak dlouho po zadání objednávky bude číslo aktivní a připravené k použití.

Děkuji

1 Líbí se

Ahoj @Odyssey a díky za příspěvek

Ano, máme.

Tato čísla je potřeba „zaregistrovat“ (můžete použít jakoukoli adresu na světě) – obvykle to trvá pár hodin, maximálně 24–48 hodin.

Rád(a) bych si objednal(a) mobilní číslo spolu s vaším telefonním systémem. Zároveň ale mám stávající SIP trunk od jiného poskytovatele. Mám nejdříve provést objednávku, nebo je lepší nejprve odeslat požadavek na podporu a probrat integraci tohoto externího SIP trunku?

Ahoj týme,

stále čekám na vaši odpověď ohledně integrace s externím SIP trunkem třetí strany.

Díky

Ahoj @Odyssey,

na vaše tickety jsme již dříve odpověděli. Můžete kliknout na „Sign up“ a zvolit telefonní systém (protože budete potřebovat telefonní systém, abyste mohli aktivovat funkci vlastních trunků třetích stran).

Děkujeme a jsme vám k dispozici.

Děkuji za vaši odpověď. Chtěl bych se zeptat – pokud si zaregistruji mobilní číslo na fyzickou osobu, je možné jej později změnit na firemní (podnikatelskou) identitu a naopak?

1 Líbí se

Ano, můžete změnit registraci z osobní na firemní nebo naopak.