Ahoj,
četl jsem si o vaší službě a nejsem si úplně jistý, jestli umí to, co potřebuji.
Zakládám firmu a chci mít příchozí číslo, které bude místní pro oblast, kde teď žiji. Přestěhoval jsem se z Kalifornie do New Hampshire a chci mít číslo s předvolbou 603, aby se moji cíloví zákazníci cítili s mým číslem komfortně.
Používám iPhone jako svůj jediný telefon a přemýšlel jsem, že si prostě zřídím účet Google Voice, ale ti nemají čísla pro New Hampshire (603) k dispozici.
Může váš produkt fungovat pro mé potřeby buď přesměrováním na můj stávající mobilní telefon, nebo použitím jiné aplikace pro příjem příchozích hovorů?
Hledám nejlevnější způsob, jak toho dosáhnout, protože s podnikáním teprve začínám a v žádném případě nemám zaručený úspěch.
Děkuji za jakékoli informace!
1 Líbí se
Jsme rádi, že nás zvažujete, a velmi rádi zodpovíme jakékoli vaše dotazy
Jistě, s tím vám můžeme pomoci
Ano, pomocí SIP, což využívá VOIP, což je nejlepší a cenově nejefektivnější způsob
Zaplatíte jen 2,95 $ měsíčně, všechny hovory budete přijímat na svém iPhonu pomocí SIP aplikace. Aplikaci můžete mít úplně zavřenou a přesto budete všechny hovory přijímat – budou doručovány přes push (velká úspora baterie)
Dejte nám vědět, jakmile se zaregistrujete, a my vám to tu všechno nastavíme, aby to pro vás bylo jednodušší
Pořád jsem z toho trochu zmatený… Procházel jsem registrací a když vyberu VoIP, ptá se mě to na hostitele a další údaje. Musím si kromě vašeho tarifu předplatit ještě nějakou VoIP službu? Děkuji, že jste si udělal čas a pomohl mi.
Můžete zvolit poslední možnost, PBX / Phone.system, protože ta obsahuje všechny možnosti přesměrování (tuto volbu můžete kdykoli změnit také ze svého účtu).