Proč je nutné zvolit oblast?

Proč si musím vybrat nějakou oblast z Polska? Nežiju tam, tak proč??

Odpověděli jste mi: V současné době je adresa, kterou jste uvedl pro registraci, umístěna v Äänekoski, což nesplňuje geografické požadavky pro číslo registrované v Gdaňsku. Protože nejsou vyžadovány žádné doklady o potvrzení adresy, vaše stávající adresa musí být v Gdaňsku (nebo v jeho blízkosti), Polsko, aby vyhovovala registračním požadavkům.

Pro pokračování prosím odpovězte na tento e‑mail uvedením své úplné adresy nacházející se v Gdaňsku nebo v jeho blízkosti. To nám umožní pokračovat v registračním procesu bez prodlení.

Na tento e‑mail jsem odpověděl dvakrát, ale vy mi vůbec neodpovídáte!!

Ahoj @Hanna_Sivula,

omlouváme se za zpoždění – problém je v tom, že Polsko vyžaduje doklad o adrese (který nebyl poskytnut).

Ohledně toho jsme tě (znovu) kontaktovali přímo.

Dej nám prosím vědět.

Moje adresa ve Finsku, adresa mé společnosti, je #####, 44150 Äänekoski, Finsko, nebo moje domácí adresa #######, 41290 Kangashäkki, Finsko.

Ahoj @Hanna_Sivula

U místního čísla, například ve Varšavě, bychom potřebovali adresu ve Varšavě nebo v jejím okolí.

Podle požadavků na registraci v Polsku.

Můžete si však pořídit polské mobilní číslo – 48-73 s použitím jakékoli adresy na světě – SMS byste zde také přijímali.

Můžete si však pořídit polské mobilní číslo – 48-73 s použitím jakékoli adresy na světě – SMS byste zde také přijímali. TOHLE POTŘEBUJI, tak co mám teď dělat???

Stačí kliknout na „Zrušit“ v části Můj účet > Moje FlyNumbers u aktuální objednávky a poté při přihlášení kliknout na „Přidat FlyNumber“ a objednat nový.

Takže dostanu peníze zpátky? Asi 11 eur. Zkusím to udělat znovu.

Přidání FlyNumber pro mě není správná služba. Potřebuji fyzické polské číslo, abych mohl využít službu, kde lze použít pouze polské telefonní číslo, a potřebuji na něj přijímat jen SMS, nic jiného, žádné přesměrování hovorů. Máte pro mě něco takového?

Prostředky zůstanou na vašem předplaceném účtu a můžete je použít na budoucí objednávky.

Nemusíte číslo přesměrovávat nikam – můžete použít toto:

Nastavte „host“ na iptel.org a „user/extension“ na music, abyste rychle otestovali své FlyNumber. Když na číslo zavoláte, uslyšíte hudbu.