מה לא בסדר איתכם אנשים?

ברצינות. האם יש איזו חברת VOIP או מספר טלפון וירטואלי אחת בעולם שהיא לא בזבוז זמן מוחלט? למה אני עדיין מחכה למספר טלפון שבוע אחרי ששילמתי והגשתי את המסמכים שלי? למה אף אחד ממספרי הטלפון של ה"support" שלכם לא עובד? למה אין תגובה לפניית התמיכה שלי? נראה לי שזה עוד עוקץ. איך אתם בכלל שורדים? ברצינות. דפקתם אותי על 40 דולר. השקעתם את כל המאמץ הזה, הקמתם אתר, דאגתם שהוא יופיע בגוגל וכל השאר בשביל 40 דולר עלובים. גם אם תפילו 10 אנשים ביום זה אפילו לא פרנסה נורמלית. מה נסגר?

מבין לחלוטין את התסכול שלך כאן @smerff

זה נראה כמו דולר אוסטרלי (AUD), אנחנו חייבנו אותך בדולרים אמריקאיים (USD)…

קח בחשבון ש־10$ דולר ארה״ב נכנסו למאזן הקדם־משולם.

אנחנו תלויים בשותפים שלנו שמספקים מספרים אוסטרליים (AU), עם זאת זה היה אמור להיפתר אתמול. מתנצל, והחשבון שלך עודכן עם המספר האוסטרלי (הוא יהיה פעיל ממש בקרוב).

אתה לא רציני. עוד יום, והכי טוב שאתה יכול לעשות זה 2024-05-16 13:21:51
שוב מתנצל על העיכוב, סיימון, ונדאג שהמספר החדש שלך 61416923***** יהיה פעיל בהקדם האפשרי.

אעדכן ממש בקרוב

נאדר

זה כמעט פאקינג עשרה ימים. כל חברת VOIP / חברת מספרים וירטואליים עושה את זה, גוררת את זה 7–10 ימים ואז אומרת: “סליחה, סתם חירטטנו מההתחלה, אנחנו לא יכולים לספק את השירות הזה”. אז למה לעזאזל לפרסם את השירות אם אתם לא יכולים לספק אותו?

היי סיימון,

מתנצל שוב על העיכוב, ואנחנו תלויים בשותפים שלנו לגבי מספרי מובייל אוסטרליים..

אנחנו צריכים קו נייח או מובייל לשים בתיקייה (שלחנו לך אימייל לגבי זה לפני כמה ימים)

שלחנו לך גם כמה אפשרויות למספרים..

תודה ומצפים לשמוע ממך