מספר טלפון בארה״ב

אני מנהל את Skytech Talent, חברת השמה בינלאומית שממוקמת מחוץ לארה״ב. אני מחפש מערכת טלפוניה למשתמש אחד, עם מספר אמריקאי לשיחות יוצאות ולשיחות חוזרות. אני גם מתקשר באופן קבוע לאירופה ולמזרח התיכון.

לפני שאמשיך, אני צריך להבהיר את תנאי הזכאות לפתיחת חשבון, יכולות האינטגרציה והעלות המלאה של פתרון מתאים.

1. האם אפשר לפתוח ולהפעיל את החשבון כולו מחוץ לארה״ב?

הצוות שלכם ציין בעבר:

„Requirements for signing up must be done physically in US by your US partner/rep, it requires US billing address using major credit/debit card, and US mobile/landline number for OTP. VPN will not work for this purpose. if you try to activate outside US, the account will just be disabled.”

אשמח אם צוות האונבורדינג שלכם יוכל לאשר אם זה תקף לגבי כל מסלול לקבלת מספר אמריקאי דרך RingCentral, או ספציפית לפתיחה של חשבון מקומי אמריקאי.

למשל, האם אוכל לפתוח חשבון דרך הצוות הבינלאומי/אזורי המתאים, תוך שימוש בפרטי העסק האמיתיים שלי מחו״ל, ואז לקבל מספר אמריקאי?

אנא אשרו אם אוכל להשלים רישום, אימות והפעלה באמצעות דרכון לא-אמריקאי, רישום עסק מחו״ל, כתובת חיוב אמיתית מחו״ל, כרטיס תשלום ומספר טלפון קיים שאינם מארה״ב — ללא נציג אמריקאי או נוכחות פיזית בארה״ב.

אם נדרש אישור כתובת, אנא ציינו אילו מסמכים מתקבלים והאם דפי חשבון בנק מחו״ל, חשבונות שירותים או מסמכי רישום עסק מחו״ל נחשבים כתקפים. אם כתובת אמריקאית היא חובה, האם תיבת דואר וירטואלית מסחרית מספיקה, או שנדרשת כתובת מגורים/פעילות ממשית?

ההבחנה שאני צריך שתאושר היא פתיחה והפעלה של חשבון חדש מחו״ל, ולא רק שימוש בחשבון שכבר הופעל, מחו״ל. אנא ציינו גם אם יש מגבלות לגבי המדינות שמהן ניתן להשתמש בשירות.

2. אינטגרציה עם Recruit with Atlas

ה־CRM שלי הוא Recruit with Atlas. הצוות שלהם המליץ על RingCentral, אבל אני צריך להבין איזה מוצר ומנוי ספציפיים תומכים באינטגרציה.

האם האינטגרציה תומכת ב־click-to-call מתוך כרטיסי מועמד/לקוח, ברישום אוטומטי של שיחות נכנסות ויוצאות, ובהקלטות ותמלילים מלאים שמצורפים לרשומה הנכונה?

אנא הפרידו בין מה שעובד דרך האינטגרציה הקיימת לבין מה שדורש חיבור API מותאם אישית או תוכנה נוספת. האם Atlas יוכל להשתמש בתמליל עצמו בחיפוש, בסיכומים וביכולות ה-AI שלו, ולא רק להציג קישור להקלטה?

3. תמלול וייצוא ל־Obsidian

אני רוצה שכל השיחות יוקלטו וינותחו לתמלול באופן אוטומטי, כך שהתמליל המלא יהיה זמין ב־Atlas, ועותק שני יישמר ב־Obsidian כפתק Markdown.

האם ניתן למשוך דרך ה־API תמלילים מלאים — לא רק סיכומים? האם כלולים תוויות דוברים וחותמות זמן, והאם קיים webhook או מנגנון התראה כשהתמלול מוכן?

אנא אשרו את החבילה הדרושה, כל מכסת AI/תמלול או חיובים נוספים, עלות גישה ל־API, וכן מגבלות שמירה וייצוא של הקלטות ותמלילים. אילו אפשרויות קיימות לגבי הודעה על הקלטה וקבלת הסכמה?

4. Power dialer

באופן אידיאלי, אני צריך sequential power dialer לשיחות גיוס מונחות-סוכן למועמדים, ללקוחות קיימים וללקוחות פוטנציאליים — לא שיחות רובוטיות מוקלטות מראש.

איזה מוצר או תוסף מספקים זאת למשתמש אחד? אנא הבהירו אם זה מחייב RingEX, ‏RingCX, מנוי נפרד או תוכנת צד שלישי.

האם אפשר לחייג ישירות מתוך shortlist ב־Atlas, או שאצטרך לייצא/לייבא רשימה? האם תוצאות השיחות, ההקלטות והתמלילים עדיין יסונכרנו כראוי עם Atlas?

אנא אשרו גם שהשימוש המתוכנן הזה — גיוס ופיתוח עסקי — מותר לפי מדיניות השימוש שלכם.

5. שיחות ברחבי ארה״ב, אירופה והמזרח התיכון

איזו חבילה הייתם ממליצים למערך כזה של שיחות, כולל קווי סלולר וטלפון קווי?

אנא פרטו את המדינות הכלולות, ההקצאות, מגבלות ה־fair use והתעריפים מחוץ לחבילה. האם מספר אמריקאי אחד יספיק, או שמספרים מקומיים נוספים יציעו יתרון אמיתי במחיר או בשיחות חוזרות? אנא הסבירו כל דרישות אימות נוספות וחיובים עבור המספרים הללו.

אני צריך גם אישור שהמספר שרכשתי יוצג כ־caller ID לשיחות יוצאות ויקבל שיחות חוזרות בזמן שאהיה מחו״ל.

6. תמחור מלא עבור משתמש אחד בפועל

אנא ספקו הצעת מחיר מפורטת שמכסה מקומות (seats) חובה, מנויים, השכרת מספר, הקמה, שימוש בינלאומי, power dialing, הקלטה/תמלול, גישה ל־API/אינטגרציות ומסים או אגרות תקשורת רלוונטיים.

אנא הציגו אפשרויות חודשיות ושנתיות, התחייבויות מינימום ותנאי ביטול. האם קיימת תקופת ניסיון שתאפשר לי לוודא הפעלה, איכות שיחה, סנכרון עם Atlas וייצוא תמלילים לפני התחייבות? מה קורה לתשלום אם לא ניתן לאשר את החשבון או המספר שלי?

אנא אשרו קודם את הזכאות להפעלה מחו״ל, לפני קביעת הדגמה או המלצה על חבילה בתשלום. חשוב לי לשמור על עלויות שוטפות נמוכות ולהימנע מרכישה של מקומות או תוספים מיותרים.

נא עדכנו אילו פרטי ישות משפטית, מדינות יעד והערכות שימוש חודשיות אתם צריכים כדי לתת תשובה סופית והצעת מחיר מדויקת.

היי @Jordan_Sukhu,

הגעת לפורום של FlyNumber, אז אין לנו אפשרות לאשר את חוקי ההפעלה, החבילות או האינטגרציה עם Atlas של RingCentral.

אם אתה שוקל להשתמש במקום זאת ב‑FlyNumber, המספרים האמריקאיים שלנו לא דורשים טפסי רישום מספר. FlyNumber SIP מאפשר לך להוציא ולקבל שיחות דרך אפליקציה תואמת, כשמספר ה‑US שלך מופיע כמספר המתקשר היוצא. שיחות יוצאות מחויבות לפי דקה.

מאיזו מדינה אתה, והאם בעצם התכוונת לשאול על FlyNumber? נרצה להבהיר את זה לפני שנמליץ על הגדרה שמתאימה לדרישות שלך ב‑Atlas, ייצוא תמלילים ופאוור-דיילר.