Nelze se přihlásit

Vůbec se nemohu přihlásit ke svému účtu, pokaždé když se pokusím přihlásit, zobrazí se „Nejprve se prosím přihlaste“.
Teď je to naléhavé, protože se moje číslo automaticky neobnovilo a teď se nemohu přihlásit, abych k němu měl přístup.

Ahoj @jishua9,

vidíme, že s přihlášením k účtu je vše v pořádku.

Jste si jistý, že používáte správné uživatelské jméno?

Zkuste si také resetovat heslo (pro jistotu zkontrolujte složky spam/nevyžádaná pošta kvůli e‑mailu s odkazem na reset hesla).

Poznámka: Informace o číslech v Japonsku

Aktualizace ohledně japonských telefonních čísel:

V důsledku nedávného nárůstu podvodů pozastavili japonští operátoři poskytování místních čísel pro služby mimo Japonsko. Z tohoto důvodu jsou japonská čísla na FlyNumber dočasně nedostupná.

Za 14 let jsme se s tím setkali jen párkrát – a nikdy na trhu, jako je Japonsko. Chápeme, že je to frustrující pro zákazníky, kteří jsou na těchto číslech závislí.

Situaci sledujeme a doufáme, že japonská čísla znovu zpřístupníme, jakmile operátoři obnoví službu. Budeme vás informovat.

Děkujeme za trpělivost.

https://x.com/Flynumbers/status/2016480309907169544

obnovení hesla mi umožnilo znovu se přihlásit na stránky. Při pokusu o obnovení čísla dostávám chybu. Je to kvůli tomu, co jste zmiňoval o japonských číslech?
Je moje číslo teď zrušené, nebo nejste schopni zřizovat nová čísla?

Ahoj @jishua9,

máš pravdu, bohužel národní čísla pro Japonsko nejsou k dispozici kvůli místním okolnostem souvisejícím s tamními vládními regulátory.

Stále vám ale můžeme pomoci s bezplatným (toll-free) číslem pro Japonsko.