Vůbec se nemohu přihlásit ke svému účtu, pokaždé když se pokusím přihlásit, zobrazí se „Nejprve se prosím přihlaste“.
Teď je to naléhavé, protože se moje číslo automaticky neobnovilo a teď se nemohu přihlásit, abych k němu měl přístup.
Ahoj @jishua9,
vidíme, že s přihlášením k účtu je vše v pořádku.
Jste si jistý, že používáte správné uživatelské jméno?
Zkuste si také resetovat heslo (pro jistotu zkontrolujte složky spam/nevyžádaná pošta kvůli e‑mailu s odkazem na reset hesla).
Poznámka: Informace o číslech v Japonsku
Aktualizace ohledně japonských telefonních čísel:
V důsledku nedávného nárůstu podvodů pozastavili japonští operátoři poskytování místních čísel pro služby mimo Japonsko. Z tohoto důvodu jsou japonská čísla na FlyNumber dočasně nedostupná.
Za 14 let jsme se s tím setkali jen párkrát – a nikdy na trhu, jako je Japonsko. Chápeme, že je to frustrující pro zákazníky, kteří jsou na těchto číslech závislí.
Situaci sledujeme a doufáme, že japonská čísla znovu zpřístupníme, jakmile operátoři obnoví službu. Budeme vás informovat.
Děkujeme za trpělivost.
obnovení hesla mi umožnilo znovu se přihlásit na stránky. Při pokusu o obnovení čísla dostávám chybu. Je to kvůli tomu, co jste zmiňoval o japonských číslech?
Je moje číslo teď zrušené, nebo nejste schopni zřizovat nová čísla?
Ahoj @jishua9,
máš pravdu, bohužel národní čísla pro Japonsko nejsou k dispozici kvůli místním okolnostem souvisejícím s tamními vládními regulátory.
Stále vám ale můžeme pomoci s bezplatným (toll-free) číslem pro Japonsko.