Zaplatil jsem za ukrajinské mobilní číslo, ale nikdy mi nefungovalo přesměrování SMS ani VOIP.
Když jsem na něj nakonec zavolal ze svého skutečného mobilního čísla, zvedl telefon nějaký skutečný člověk.
Jak je to možné a za co jsem tedy zaplatil?
Zaplatil jsem za ukrajinské mobilní číslo, ale nikdy mi nefungovalo přesměrování SMS ani VOIP.
Když jsem na něj nakonec zavolal ze svého skutečného mobilního čísla, zvedl telefon nějaký skutečný člověk.
Jak je to možné a za co jsem tedy zaplatil?
Ahoj @vezdevash,
je nám líto, že k tomu došlo, a vidíme, že ukrajinské číslo funguje (je aktivní).
Zkoušel(a) jste volat nebo posílat SMS na toto číslo z ukrajinského operátora? To by byl ideální způsob testování, protože ve výpisu hovorů nevidíme žádné vaše pokusy.
Můj účet > historie hovorů.
Ukrajinské číslo zřejmě nepatří FlyNumber, někdo hovor zvedl, když jsem volal přes text call ze svého pracovního amerického čísla. Nejsem na Ukrajině, abych mohl testovat hovory od ukrajinských operátorů – právě proto jsem si u FlyNumber koupil ukrajinské mobilní číslo. Proč vůbec záleží na tom, z jakého čísla volám na ukrajinské mobilní číslo, které jsem si u FlyNumber koupil?
Co se týče podpory – otevřel jsem dva tickety a několikrát se pokusil dovolat na americké číslo podpory – zatím žádná odpověď. Je podpůrný tým mimo provoz navždy?
Je mi líto, že to slyším, na váš poslední ticket bylo odpovězeno v rámci 24 hodin.
Ve výpisech Deakolllll nevidíme vaše pokusy, které byste také sám viděl. Historie hovorů na mém účtu.
Mohl byste to zkusit znovu od jiného operátora?
Normálně na tom nezáleží, ale v tomto případě s Ukrajinou jsme byli odkázáni na milost tamního operátora/infrastruktury. Proto jsem navrhl testovat to z ukrajinského operátora.
Nicméně můj test byl z místního amerického operátora a v logách vidíme chybu proxy autentizace, což znamená, že je něco špatně s cílovým směrováním.
Váš ticket byl také aktualizován.
Děkuji a jsem k dispozici.
Strávil jsem čas a stále zaznamenávám podivné chování u svého ukrajinského mobilního čísla.
Některé hovory na toto číslo jsou přijímány přes FlyNumber a přesměrovány ke mně.
Některé hovory ale směřují k neznámé osobě, rozhodně skutečnému člověku – z toho mám obavy.
Mám ještě jednu obavu – doručování SMS vůbec nefunguje. Je pravděpodobné, že SMS přijímá výše zmíněná neznámá skutečná osoba – vypadá to možné.
Chtěl bych požádat o výměnu tohoto čísla za jiné ukrajinské mobilní číslo, u kterého bude směrování hovorů a SMS fungovat správně. Může to tým podpory zařídit?
Ahoj @vezdevash,
potvrdili jsme, že číslo je v pořádku.
Nastav „host“ na iptel.org a „user/extension“ na music, abys mohl rychle otestovat své FlyNumber. Když na číslo zavoláš, uslyšíš hudbu.
Právě jsme na něj volali a slyšeli jsme hudbu; náš hovor uvidíš v záznamech Můj účet > Historie hovorů.
Co se týče SMS, je to trochu složitější, protože by se to mělo opravdu otestovat lokálně z ukrajinského čísla – zkoušel(a) jsi to? Dej nám vědět, pokud s tím potřebuješ pomoci.