Bandau užsiregistruoti virtualiam telefono numeriui Indonezijoje

Sveiki, jūsų pagrindiniame puslapyje mačiau, kad teikiate virtualius vietinius telefono numerius ir skambučių peradresavimą Indonezijoje. Tačiau bandydamas(-a) užsiregistruoti jūsų paslaugai, atrodo, kad Indonezijos nėra pateiktų pasirinkimų sąraše.

Ar galėtumėte patvirtinti, ar galite suteikti virtualų vietinį telefono numerį Indonezijoje? Jei taip, kaip man užsiregistruoti šiai paslaugai?

Labai ačiū.

Sveiki

Nesu tikras, kur tai matėte – mes siūlome nemokamus (toll free) Indonezijos numerius. Praneškite mums savo naudotojo vardą ir galėsime atsiųsti jums instrukcijas, kaip rankiniu būdu pridėti jį prie savo paskyros.

Taip pat galite skambinti į išorę ir peradresuoti į Indonezijos numerius, jei dėl to tai matėte pagrindiniame puslapyje.

Praneškite, jei turite daugiau klausimų.

Sveiki, jūs tai paminėjote čia: Virtual phone numbers from Indonesia | FlyNumber
ten buvo parašyta „vietinis telefono numeris Indonezijoje“.

Taip, mano vartotojo vardas yra edwinius, prašau atsiųsti man informaciją, kaip pridėti nemokamą („Toll Free“) Indonezijos numerį.

Taip pat, koks yra tarifas ir mėnesinis mokestis už nemokamą („Toll Free“) Indonezijos numerį? Dar vienas dalykas – ar galėtumėte pateikti pavyzdį nemokamo („Toll Free“) Indonezijos numerio?

Labai jums ačiū.

Ačiū už tai.

Prašome atkreipti dėmesį į mūsų el. laišką šiuo klausimu