Fiksuotojo ryšio perkėlimas į Flynumber

Sveiki,

Jau eksperimentuoju su „Flynumber“ kaip neasmeniniu numeriu veiklai/klubui, su kuriuo dirbu. Dabar svarstau „Flynumber“ kaip galimybę atsisakyti savo fiksuotojo ryšio. Esu Vašingtono valstijoje, JAV. Matau, kad mano fiksuotojo ryšio numeris (206-362-xxxx) yra prieinamas perkelti. Noriu įsitikinti, kad teisingai suprantu likusią proceso dalį.

Žinau, kad galutinė telefono paslauga priklausys nuo mano plačiajuosčio interneto ryšio. Su tuo problemų nėra.

Manau, suprantu, kad man reikės pridėti dėžutę (adapterį) prie savo namų tinklo – kažką panašaus į „Cisco SPA112“. Patvirtinkite, prašau.

Kai dėžutė bus prijungta, man reikės ją įjungti į namų telefono laidus. Skaitau (ir vertinu aiškumą) straipsnį adresu http://www.voipmyhouse.com/ – ten aprašyti veiksmai yra visiškai mano jėgoms.

Štai kur man neaišku ir kur norėčiau paaiškinimo. Jei perkelsiu savo esamą fiksuotojo ryšio numerį į „Flynumber“, kad jis būtų (įeinantis) DID numeris, ar man taip pat reikia užsisakyti paslaugą iš VOIP tiekėjo? Arba ar turėčiau galėti sukonfigūruoti dėžutę kaip SIP įrenginį, kurį galėčiau nustatyti „Person“ modulyje PBXww skydelyje?

Suprantu, kad jei nenaudosiu VOIP tiekėjo, nebus galimybių naudotis E911 paslaugomis.

Iš anksto dėkoju už patarimus.

Sveiki, Davidai,

Džiaugiamės, kad svarstote mus, laukiame galimybės padėti jums viską įsidiegti

Galite, bet tai nėra būtina, taip pat galite naudoti programinę įrangą savo PC / Mac arba išmaniojo telefono programėlę, kad atsilieptumėte į skambučius. Cisco SPA puikiai veiks su mūsų paslaugomis.

Jums nereikės jungtis prie jokių „telefono“ laidų namuose. Cisco SPA naudos internetą ryšiui su išoriniu pasauliu.

Turėkite omenyje, kad vis dar galite atsiliepti į skambučius naudodami įprastą telefoną (nereikia interneto), yra mažas tarifas už minutę, kai peradresuojate FlyNumber (206 JAV numerį) į įprastą telefono numerį

Mes tuo pasirūpintume už jus, iš mūsų gautumėte SIP prisijungimo duomenis ir juos įvestumėte į Cisco adapterį. Mes neteikiame 911 paslaugos, todėl rekomenduotume naudoti trečiosios šalies paslaugų teikėją kartu su FlyNumber

Jei nuspręsite naudoti trečiosios šalies teikėją, mes tiesiog siųsime skambučius ten ir skambučiai eis tiesiai pas tą teikėją. Paimsite jų pateiktus SIP prisijungimo duomenis ir įvesite į savo Cisco, jei pasirinksite tokį kelią

Ačiū ir praneškite, jei turėsite daugiau klausimų