„Google Voice“ numerio perkėlimas į „FlyNumber“

Sveiki,

turiu (arba turėjau) JAV „Google Voice“ numerį iš Ostino, Teksaso.

Jis prasideda +1 512-814-xxxx ir juo naudojausi apie 10 metų, iki prieš kelias dienas, kai „Google“ be jokios priežasties užblokavo mano prieigą prie „Google Voice“ paslaugos.

Man šio numerio reikia tik SMS žinutėms gauti arba, retais atvejais, telefono skambučiui — visiškai internetu / per VoIP. Man nereikia prieigos prie įprasto mobiliojo telefono tinklo.

Ar galiu perkelti šį numerį į „FlyNumber“?
Suprantu, kad vis tiek pirmiausia turėsiu gauti perkėlimo kodus iš „Google“.

Taip pat turiu „JustVoip“ paskyrą. Ar galiu prie jos prijungti šį numerį? Tokiu atveju ar kaina būtų tik 2,95 USD per mėnesį, ar yra papildomų mokesčių, kurie nėra aiškiai nurodyti „FlyNumber“ svetainėje?

Ačiū už pagalbą.

1 patinka

Sveiki, @Skywalker

Ačiū, kad parašėte.

Mes tikrai galime pabandyti…

Kiek suprantame, jums reikia „atrakinti“ numerį, kad būtų galima jį perkelti iš Google Voice.

Kai atrakinate savo Google Voice numerį, tai kainuoja 3 USD. Tačiau jei jūsų numeris iš pradžių buvo perkeltas iš kito operatoriaus, mokestis netaikomas.

1. Kompiuteryje atidarykite Google Voice.
  2. Viršuje dešinėje spustelėkite Settings and then Settings.
  3. Eikite į skiltį „Account“.
  4. Po Google Voice numeriu, kurį norite perkelti, spustelėkite Unlock.
  5. Užbaikite mokėjimą naudodami savo Google paskyrą.
  6. Paprašykite savo operatoriaus perkelti numerį į jų paslaugą.
  7. Jei pavyko, apačioje kairėje bus rodoma „Number unlocked“.

Pagal

Teisingai, galite nukreipti skambučius ten už vos 2,95 USD per mėnesį.

Apskritai mums gana neblogai sekasi su SMS mūsų JAV numeriais, tačiau negalime to garantuoti be dvigubo 2FA – daugiau informacijos čia:

Ačiū ir praneškite, ar pavyksta „atrakinti“ numerį jūsų GV paskyroje.

Ačiū už greitą atsakymą.

Svarbiausia man yra išsaugoti numerį, nes tai yra mano asmeninis „WhatsApp“ numeris jau 10 metų, ir jo pakeitimas man sukeltų didžiulių problemų.

Deja, aš nebegaliu prisijungti prie „Google Voice“, kad pradėčiau numerio perkelimo procesą. Prisijungus gaunu klaidos pranešimą „Unable to access a Google product.“ Vis dar galiu be problemų naudotis kitais „Google“ produktais su ta pačia paskyra, tačiau ne „Google Voice“.

Todėl man reikės susisiekti su „Google Voice“ palaikymo tarnyba (jei apskritai egzistuoja veikiantis palaikymo kanalas). Ar galėtumėte patarti, kokios tiksliai informacijos turėčiau iš jų prašyti?
Ar tai paskyros numeris ir perkelimo PIN kodas?
Ar taip pat turėčiau jiems pateikti kokią nors informaciją apie priimančiąją ryšio paslaugų teikėją?

Jei jie atsisakytų pateikti šią informaciją, ar skundas FCC yra vienintelis būdas priversti juos ją atskleisti, ar yra ir kitų galimų variantų?

Sveiki, @Skywalker,

Ačiū už naujausią informaciją. Tai tikrai sudėtinga situacija – prarasti prieigą prie „Google Voice“ paskyros po 10 metų yra labai apmaudu.

Mes tikriname su mūsų numerių perkėlimo skyriumi, ar yra kokia nors galimybė bandyti perkelti numerį neturint prieigos prie paskyros, nors paprastai „Google Voice“ reikalauja, kad numeris būtų jų pusėje atrakintas prieš pradedant bet kokį perkėlimą. Neturint galimybės atrakinti numerio ir pateikti reikiamus prisijungimo duomenis (jūsų 10 skaitmenų numerį ir balso pašto PIN kodą), judėti pirmyn yra itin sunku.

Taip, turite galimybių, susijusių su FCC:

Galbūt norėsite pateikti skundą FCC, jei „Google“ be paaiškinimo užblokavo jums prieigą. FCC labai rimtai žiūri į numerio perkeliamumo teises, o operatoriai (įskaitant VoIP paslaugų teikėjus, tokius kaip „Google Voice“) paprastai privalo leisti klientams perkelti savo numerius. Skundą galite pateikti čia:

Paprastai FCC suteikia paslaugų teikėjams 30 dienų atsakyti į skundus. Atsižvelgiant į tai, kad šį numerį turite jau 10 metų ir juo remiatės svarbiai komunikacijai, faktas, kad „Google“ be priežasties užblokavo prieigą, gali sustiprinti jūsų poziciją. FCC turi jurisdikciją numerio perkeliamumo klausimais pagal Ryšių aktą (Communications Act) ir istoriškai palaiko vartotojų teisę išlaikyti savo telefono numerius.

Be to, jei „Google“ užblokavo jūsų paskyrą be įspėjimo ar pagrįstos priežasties, tai gali pažeisti FCC taisykles dėl paslaugos nutraukimo, kurios paprastai reikalauja iš anksto informuoti klientus.

Pranešime jums, ką pasakys mūsų numerių perkėlimo skyrius apie galimas alternatyvas, tačiau tuo pačiu metu kreipimasis į FCC su skundu gali būti geriausia išeitis, siekiant arba atgauti prieigą prie paskyros, arba priversti „Google“ atlaisvinti numerį.

Sveiki, @Skywalker,

Norėčiau pateikti atnaujinimą – galime pabandyti atlikti perkelimą, jei norite. Paprastai atsakymą gauname daugiausia per kelias dienas.

Prašome užsiregistruoti paskyrą tiesiogiai čia ir parašyti asmeninę žinutę / atidaryti užklausą, kad galėtume pradėti:

https://www.flynumber.com/my-account?view=registration