Sveiki,
jau turiu paskyrą jūsų paslaugoje, kurią šiuo metu naudoju su virtualiu numeriu, įsigytu iš jūsų. Be to, turiu Vengrijos „Skype“ numerį, kurį norėčiau perkelti į jūsų platformą, kad visi mano virtualūs numeriai būtų valdomi pas vieną paslaugų teikėją.
Mano „Skype“ prenumerata galioja iki 2026 m. kovo mėn.
Ar galėtumėte pateikti reikalingus veiksmus, kaip pradėti numerio perkėlimo procesą?
Taip pat jūsų dokumentacijoje pastebėjau, kad numerio perkėlimas daugeliu atvejų yra nemokamas – ar galėtumėte patvirtinti, ar tai būtų taikoma ir mano atveju?
Iš anksto dėkoju už jūsų pagalbą.
Sveiki, @laslodenize, ir ačiū, kad parašėte.
Laiko trukmė: Paprastai 7–14 darbo dienų po pateikimo
Perkėlimo mokestis: Yra vienkartinis 95 USD port-in mokestis už Vengrijos numerius (tiek nacionalinius, tiek vietinius numerius)
Reikalingi dokumentai:
- Užpildytas įgaliojimo laiškas (LOA), naudojant mūsų specialų Vengrijai skirtą šabloną
- Naujausios jūsų „Skype“ sąskaitos / sąskaitos faktūros kopija (arba ekrano nuotrauka iš jūsų paskyros skydelio, kur matomas numeris)
- Paso arba asmens tapatybės kortelės kopija
- Adresą patvirtinantis dokumentas, jei jūsų vietinis adresas nenurodytas „Skype“ sąskaitoje
LOA forma reikalaus tam tikros specifinės informacijos, įskaitant jūsų gimimo vietą ir motinos mergautinę pavardę, nes Vengrijoje galioja griežti dokumentų reikalavimai.
Daugiau informacijos apie Vengrijos numerių perkelimo reikalavimus rasite čia: Porting Phone Numbers | The FlyNumber Docs
Praneškite mums per pagalbos sistemą (ticket), ir mes atsiųsime jums Vengrijos numerio perkelimo formą.