Problémy s nastavením mého účtu v Zoiperu

Dobrý den,

doufám, že mi můžete pomoci. Možná se tímto způsobem dostanu k někomu, protože jsem už trochu zoufalý/á z toho, jak nastavit své číslo, abych ho konečně mohl/a používat.
Stáhl/a jsem si Zoiper a vyplnil/a údaje, které jsem od vás dostal/a: doménu, uživatelské jméno a heslo.
Ale nefunguje to. Píše to, že se registruje, ale ve stavu registrace je: Ne. A nic se neděje.
Mně je jedno, jaký SIP klient se používá. Můžu si stáhnout jiný. Jednoduše potřebuji číslo, které bude brzy fungovat.

Předem vám moc děkuji za pomoc.

1 Líbí se

Nějaké nápady? Opravdu mi docházejí možnosti, jak kontaktovat někoho ve Flynumber. Po dvou e-mailech, jednom hovoru, jednom ticketu a této otázce tady už nevím, jak se k vám dostat. Byl(a) bych vám taaak vděčný/á, kdybyste se mi ozvali.

Omlouvám se za zpoždění, @Nat

Moc se omlouváme, ale toto se týká fakturace, aktualizovali jsme váš ticket.

Díky

Moc se omlouváme za zpoždění, v uplynulých týdnech jsme dělali velké aktualizace webu. To způsobilo některé problémy s fakturami, ale už jsme zpět v normálu. Těšíme se také na přidání skvělých nových funkcí, včetně SMS. Nejdříve jsme ale potřebovali tuto aktualizaci infrastruktury – ještě jednou se velmi omlouváme za veškeré způsobené nepříjemnosti.