doufám, že mi můžete pomoci. Možná se tímto způsobem dostanu k někomu, protože jsem už trochu zoufalý/á z toho, jak nastavit své číslo, abych ho konečně mohl/a používat.
Stáhl/a jsem si Zoiper a vyplnil/a údaje, které jsem od vás dostal/a: doménu, uživatelské jméno a heslo.
Ale nefunguje to. Píše to, že se registruje, ale ve stavu registrace je: Ne. A nic se neděje.
Mně je jedno, jaký SIP klient se používá. Můžu si stáhnout jiný. Jednoduše potřebuji číslo, které bude brzy fungovat.
Nějaké nápady? Opravdu mi docházejí možnosti, jak kontaktovat někoho ve Flynumber. Po dvou e-mailech, jednom hovoru, jednom ticketu a této otázce tady už nevím, jak se k vám dostat. Byl(a) bych vám taaak vděčný/á, kdybyste se mi ozvali.
Moc se omlouváme za zpoždění, v uplynulých týdnech jsme dělali velké aktualizace webu. To způsobilo některé problémy s fakturami, ale už jsme zpět v normálu. Těšíme se také na přidání skvělých nových funkcí, včetně SMS. Nejdříve jsme ale potřebovali tuto aktualizaci infrastruktury – ještě jednou se velmi omlouváme za veškeré způsobené nepříjemnosti.