Předplacená platba

Ahoj, jsem tu nový a jen si chci potvrdit, co je ten poplatek 10 $, který vidím níže:

Peníze, které budou přidány k vašemu zůstatku. Abyste mohli používat přesměrování na PSTN, váš zůstatek musí být vyšší než 0. Doporučená minimální platba navíc je 10 USD.

Bude to kredit na mém účtu, nebo je to další poplatek navíc k mým měsíčním účtům?

Ahoj

Ano, jedná se o připsání kreditu na váš předplacený zůstatek (který nikdy nepropadá).

Aktuální předplacený zůstatek uvidíte v (Můj účet > nástěnka) a poté na kartě „Summary“.

Může být použit na cokoli na webu (nová objednávka, prodloužení, odchozí hovory, přesměrování atd.).

Děkujeme a dejte nám vědět, pokud budete mít další dotazy.

Děkuji ti!
Vážím si toho

1 Líbí se

Omlouvám se, mám ještě jednu otázku. Uložil jsem platební kartu a pokusil se zpracovat platbu, ale po 24 hodinách byla zamítnuta. Můžu vědět proč? Bylo to kvůli nedostatečnému zůstatku? Bylo by lepší uvádět důvod, proč platba selhala, abychom s tím mohli pracovat. Děkuji!

Dobrý den. Mohu dostat odpověď na svou otázku? Opravdu potřebuji nastavit naše telefonní číslo pro podnikání svého šéfa. Moc vám děkuji!

Omlouváme se za zpoždění, zdá se, že účet byl označen. Zkontrolovali jsme to za vás a číslo bylo odesláno.

Děkujeme.

Děkuji!

Vážím si vaší pomoci.

1 Líbí se