Aš atradau FlyNumber, nes ieškau alternatyvos Skype In numeriams. Mane sužavėjo lankstus peradresavimo į įvairias paslaugas funkcionalumas, nes tai leidžia augti. Tačiau, kaip ir daugelis žmonių, aš jau turiu numerį su Skype ir norėčiau toliau jį naudoti (įeinantiems ir išeinantiems skambučiams). Kiek suprantu, Skype leidžia perkelti numerius iš jų (bet ne į juos). Būtų tobula, jei galėtume perkelti Skype In numerį į FlyNumber. Žinoma, Skype taip pat pateikia neaiškią informaciją, todėl bet kokie atsiliepimai šia tema būtų naudingi. Prašau, žiūrėkite šį straipsnį: Microsoft Q&A | Microsoft Learn Mūsų Skype numerių perkėlimas sukeltų dar vieną apribojimą. Jei ir toliau naudosime Skype, negalime nustatyti išeinančio skambučio Caller ID be SMS. SMS gavimas jūsų produkte būtų nepaprastai naudingas. Užuot darę SMS peradresavimą, pradžioje galėtumėte išspręsti SMS problemą, jei galėtumėte rodyti gautas SMS savo žiniatinklio sąsajoje. Viskas, ko mums reikia, – galimybė perskaityti SMS, kad galėtume patvirtinti FlyNumber kitose paslaugose, tokiose kaip Skype. Tikiuosi, kad atsiliepimai bus naudingi! Grant.
Sveikas, Grantai
Ačiū už malonius atsiliepimus, turėtume be jokių problemų sugebėti perkelti „Skype“ numerį.
Galite atsiųsti mums pilną telefono numerį asmenine žinute arba el. paštu ir mes galėsime tai patvirtinti.
Šiuo metu mes nepalaikome SMS su „Flynumber“, tačiau jei perkelsite numerį pas mus, galėsite skambinti ir priimti skambučius naudodami SIP, o tai leis rodyti jūsų „FlyNumber“ kaip išeinančio skambučio ID.
Tikimės kada nors pridėti SMS persiuntimą, tačiau kol kas nėra numatytos datos.