Sveiki, netrukus man bus įvestas šviesolaidis, kuris leis naudotis 150/150 greičiu. Turiu „MagicJack“ numerį su tuo pačiu vietiniu kodu (604), bet noriu išsaugoti savo dabartinį numerį. Galvoju, kad tai reiškia, jog galiu atsisakyti fiksuotojo ryšio ir nukreipti skambučius į „MagicJack“ numerį, taip sutaupydamas nemažai pinigų. Mano numerį galima perkelti. Kiek tai kainuotų per mėnesį? Manau, kad per šviesolaidį „MagicJack“ ryšio kokybė bus puiki.
Sveiki
Jums geriau būtų perkelti Kanados numerį pas mus ir mokėti 2,95 USD per mėnesį, kad galėtumėte neribotai priimti skambučius SIP įrenginyje arba VOIP telefone.
Jei tokio neturite (jų yra visur ir jie nebrangūs), taip pat galite naudoti SIP programėlę išmaniajame telefone arba kompiuteryje.
Problema su jais ta, kad jie nėra visiškai „atvira“ VOIP tipo kompanija. Vienintelis būdas, kuriuo kas nors gali jums ten paskambinti, yra siųsti skambučius į jūsų JAV/Kanados magicjack numerį, o tai yra papildomi 0,01 USD už minutę prie minėtų 2,95 USD per mėnesį.
Praneškite mums ir mes galime jums padėti tai nustatyti.
Gerai, tai skamba įdomiai. Spėju, kad galiu nusipirkti SIP įrenginį, kuris leis man prie jo prijungti savo analoginį telefono tinklą (autoatsakiklį, belaidžius telefonus ir pan.). Šiuo metu naudoju „MagicJack“ kaip antrą liniją ir nemokamą numerį skambučiams iš Vankuverio, srities, kurioje gyvenu ir kuri yra už nemokamų skambučių zonos ribų. Tiesiog esu nusistatęs peradresavimą. Išeinančių skambučių kokybė nėra puiki, nes dabar turiu tik 15 megabitų greitį, kol bus įvesta šviesolaidinė linija. Nelabai suprantu, kaip numeris „randa“ SIP įrenginį, ypač jei mano IP atnaujinamas ir pasikeičia, bet spėju, kad vis tiek kažkaip veikia.
Taip, galite, tai vadinama ATA įrenginiu – tai paprastas įrenginys, kuris jungiasi prie jūsų analoginio telefono ir priima SIP prisijungimo duomenis
Galėsite skambinti iš savo FlyNumber (perkelto numerio), 15 MB yra daugiau nei pakankamai aukštos kokybės išeinantiems skambučiams. Skambučiai į Kanadą su mumis kainuotų vieną centą už minutę
Numeris būtų priskirtas SIP prisijungimo duomenims, kuriuos įvedate į ATA adapterį
Ačiū, ir kreipkitės, jei turėsite daugiau klausimų