Noriu perkelti esamą numerį ir nukreipti skambučius keliems vartotojams

Aš turiu Kanados telefono numerį. Norėčiau jį perkelti (portuoti). Turiu keletą žmonių, kurie atsilieps į skambučius: kai kurie ryte, kiti vakare. Norėčiau kasdien galėti pakeisti numerį, į kurį viskas yra peradresuojama. Arba man tiktų, jei Kanados telefono numeris būtų peradresuojamas į vieną telefono numerį, kuris būtų pasiekiamas Kenijos naudotojams Kenijoje. Nesu tikras, koks sprendimas man būtų geriausias. Prašau patarti.

Mes tikrai galime padėti, numerio perkėlimas (portinimas) pas mus būtų nemokamas

Mes tai galime jums lengvai padaryti (naudodami laiko modulį mūsų phone system)

Tai taip pat galite padaryti

Ačiū ir praneškite, jei turėsite daugiau klausimų

Kuris iš dviejų aukščiau paminėtų sprendimų yra patikimiausias ir ekonomiškiausias, jei naudojimas sudaro maždaug 20 000 minučių per metus? Taip pat su kuo galėčiau susisiekti, kad pasikalbėčiau dėl įdiegimo ir konfigūravimo?

Šiuo atveju siūlytume VOIP metodą skambučiams priimti – naudokite mūsų SIP prisijungimo duomenis, nukreipkite skambučius ten ir turėsite neribotą minučių skaičių

Šiuo metu registracijas (sign-ups) priimame tik per svetainę, tačiau bet kada galite mums paskambinti ir pasikalbėti JAV numeriu 917-628-2411