להעביר מספר של MagicJack?

יש לי מספר MagicJack קנדי ואני עובר ל‑Skype, אבל Skype לא מציע מספרים וירטואליים קנדיים. האם אפשר לנייד (לפורט) את מספר ה‑MagicJack אליכם ואז להעביר אותו (forward) לחשבון ה‑Skype שלי? והאם כל הזמן שבו השיחות יועברו יגרום לעיכובים גדולים בזמן ההעברה לשיחה למספר שלי?

כן, אפשר, רק שלחי לנו בהודעה פרטית או באימייל את מספר הטלפון המלא לאישור בבקשה

יש דמי ניוד חד־פעמיים של 30$

כן, אפשר, אם כי זו לא הדרך הטובה ביותר להעביר שיחות. אם אינך מחויבת ל‑Skype, אנו ממליצים להשתמש ב‑SIP כדי להעביר את השיחות

אוקיי… שתי שאלות. איך אתם מאמתים את מספר ה‑MagicJack שלי אם אני מעביר אותו אליכם? אני לא יכול לקבל SMS כדי לאמת שאני הבעלים של המספר אצל MagicJack…

אני חושב שאתחיל בהפניית שיחות ל‑Skype כי אני לא צריך לשלם לאף גורם חדש עבור שיחות יוצאות, למרות שזה אומר שמספר ה‑FlyNumber הווירטואלי שלי לא יופיע בזיהוי המתקשר. אם אחליט בהמשך שאני רוצה לעבור ל‑SIP, האם אני יכול לשנות את זה והאם יש על כך חיוב?

זו בדיקה פנימית מול המפעילים המקומיים שלנו ו/או התשתית שלנו, ואין לזה כמעט או בכלל קשר ל‑MagicJack

זה בסדר, ותמיד אפשר לעבור ל‑SIP – זה בחינם והשינויים מיידיים

אוקיי. טוב לדעת שאני יכול לנייד אליכם את מספר ה‑MagicJack שלי. האם הממשק לחשבון ה‑Skype שלי מצד החברה שלכם פשוט יעביר (forward) את המספר לחשבון ה‑Skype שלי כך שהמשפחה שלי תוכל לחייג למספר מקומי ואני אוכל לקבל את השיחות שלהם בכל מקום שאהיה, או שהמספר באמת יעבוד כ‑“Skype Number” כך שאוכל להציג אותו ב‑Caller ID שלי לשיחות יוצאות? בלי יכולת SMS אני לא אוכל לאמת שזה המספר שלי אם הוא לא נרשם ב‑Skype כ‑“Skype Number”, וזה אומר שהוא לא יוכל להופיע ב‑Caller ID שלי לשיחות יוצאות…

היי

אתה יכול לקבל את השיחות באפליקציית Skype שלך, אבל לא תראה את זיהוי המתקשר, ולצערנו גם לא תוכל לבצע שיחות יוצאות כשה־FlyNumber שלך מוצג כזיהוי המתקשר (אנחנו לא תומכים בהעברת SMS).

אם אינך מחויב לשימוש ב‑Skype, היינו מציעים להשתמש ב‑SIP, קבלת שיחות בו היא בחינם ולשלם תעריף נמוך לדקה עבור שיחות יוצאות (תוכל להציג את ה‑FlyNumber שלך כזיהוי המתקשר).

הנה מדריך מלא ל‑PBX שלנו, שמציע הרבה תכונות שעשויות להיות בעלות ערך עבורך.