Sveiki, jau daugelį metų naudojuosi „FlyNumber“ (labai patinka jūsų paslauga). Kada bus įdiegta naujoji PBXww skydelio HTML versija? „Chrome“ naršyklė „Flash“ papildinio jau po kelių mėnesių nebesupportins (nebepalaikys).
Ačiū jums, vertiname, kad naudojatės mūsų paslaugomis
Šiuo metu tai yra kuriama ir turėtų būti įjungta labai greitai. Tikimės, kad per artimiausias savaites ir gerokai anksčiau, nei „Chrome“ nustos palaikyti „Flash“.
Suprantu, kad planavimas ir darbų įvertinimas visada yra sudėtingas, tačiau „Flash“ palaikymo pabaiga (gruodį) jau gana arti ir nerimauju, kad neteksime prieigos prie mūsų PBXww skydelio. Ar galėtume gauti atnaujintą informaciją apie šios užduoties eigą?
Visiškai suprantu jūsų susirūpinimą ir tai bus padaryta iki to laiko.
Po gruodžio vis dar bus „flash“ parinkčių, jos tiesiog nebus tokios patogiai pasiekiamos. Iki kitos savaitės turėtume turėti tvirtesnį grafiką, kada tai įvyks.
Ačiū jums ir vertiname jūsų kantrybę šiuo klausimu.
Dabar jau spalio vidurys, labai būčiau dėkinga už kokią nors informaciją apie šio klausimo eigą. Dabar esu nusistačiusi savaitinį priminimą kalendoriuje, kad čia sugrįžčiau, ir netrukus man teks pradėti ieškoti kitų variantų. Man patinka FlyNumber ir jis gerai veikia mūsų komandai, tačiau negaliu prašyti visų įsidiegti ar įjungti pasenusius ir nesaugius naršyklės papildinius vien tam, kad galėtume pasiekti PBXww sąsają. Suprantu, kad yra sudėtinga, kai naršyklių kūrėjai nebeleidžia naudoti Flash, bet tam ruošiamasi jau labai seniai.
Vertiname jūsų susirūpinimą – šiuo metu tai yra mūsų didžiausias prioritetas.
Praėjusią savaitę padarėme didelę pažangą ir tikimės netrukus pasidalyti ekrano nuotraukomis. Norime tai paleisti kuo greičiau – tai tikrai jau seniai laukta. Dėkojame už jūsų kantrybę ir tikimės labai greitai jus informuoti apie naujienas.
Tai buvo gana nuvilianti patirtis. Iš mano perspektyvos, man beveik nebeliko pasitikėjimo. Gegužės 1 d. jūs sakėte „labai greitai. Tikimės per artimiausias savaites“. Po 2 mėnesių, liepos 1 d. (paklausus) tai regresavo į „neturime tikslaus termino (ETA), bet būtinai paskelbsime, kai žinosime“. Praėjo dar du mėnesiai ir rugsėjo 16 d. jūs sakėte „iki kitos savaitės turėtume turėti tvirtesnį grafiką“. Po 4 savaičių, spalio 14 d. – „tikimės greitai pasidalinti ekrano nuotraukomis“. Praeina dar mėnuo ir lapkričio 16 d. vienintelė informacija yra „beveik pasiruošę paleidimui“. Gruodis baigiasi ir „Flash“ tikrai bus pašalintas sausį – tai niekada nebuvo pasirenkamas terminas.
Jūs neįvykdėte nė vieno iš šių planų ir taip pat niekada nepateikėte atnaujinimo, kol jūsų nepaklausdavo. Iš pradžių žiūrėjau į tai su užuojauta, bet vengdami suteikti mums daugiau detalių, priverčiate mane daryti blogiausią prielaidą – kad „Flash“ versijai nebus jokio pakaitalo, todėl skubiai ieškau alternatyvų.
Mes tikrai suprantame, kaip jaučiatės šioje situacijoje, ir tai mus taip pat labai nuvilia. Mes jau beveik baigėme darbus, sistema veikia, ir artimiausiomis dienomis galėsime suteikti jums beta prieigą jūsų numeriams.
Didžioji vėlavimų dalis buvo susijusi su patobulinimais, kuriuos reikėjo atlikti paskyrų ir svetainės saugumo srityje. Buvo daug judančių dalių, ir mums reikėjo viską atnaujinti ir užtikrinti saugumą, prieš iš tikrųjų įdiegiant naujos kartos telefono sistemą.
Suteikdami beta prieigą, kaip mandagumo gestą ir nedidelę padėką už jūsų kantrybę, į paskyrą pridėsime 1 mėnesio kreditą.
Taip pat esame įsitikinę, kad naujoji sistema jums tikrai patiks. Ji daug patikimesnė, su daugybe naujų funkcijų.
jau artėjame prie finišo tiesiosios. Iš tiesų nekantriai laukiu HTML versijos panelio – sausio 1 d. artėja labai greitai, o mūsų darbo eigos yra sukurtos remiantis prieiga prie panelio.
Prašau pridėti šią paskyrą į pranešimų/beta sąrašą.
ta pati problema ir čia, išbandžiau beveik visus sprendimus, kuriuos radau internete. Visose interneto naršyklėse visos nuostatos, net ir paslėptos, – be sėkmės. Man atėjo laikas atsisakyti prenumeratos. Paskutines 4 savaites buvo vienas vargas – 98 kartus iš 110 gaunu „unable fetch sso data“. Taigi tiesiog neįmanoma pakeisti nustatymų ir maršruto.
Gaila tai girdėti. Ar bandėte „Safari“? Eikite į nustatymus ir nuimkite varnelę nuo „prevent cross site tracking“ (neleisti stebėti tarp svetainių).
Netrukus pateiksime naujienas apie naują sistemą, dirbame be perstojo.
Ką tik atidariau jūsų PBX naudodamas „Chrome“ (atsiuntėme jums ekrano nuotrauką el. paštu).
Gali reikėti išvalyti talpyklą ir slapukus. Tai galite padaryti konkrečioms svetainėms, neužkliudydami visų naršyklėje esančių svetainių duomenų. Išvalykite juos flynumber.com (ir pbxww.com).
Ši nuoroda turėtų padėti, kad viskas veiktų su „Chrome“: