Nepavyksta sėkmingai prisijungti

Man kyla problemų prisijungiant prie FlyNumber, o kai pavyksta prisijungti, negaliu pasiekti PBXww skydelio.

Naudodamas „Microsoft Edge“ galiu įvesti savo naudotojo vardą ir slaptažodį. Kai spusteliu mygtuką „Log In“, mane vėl grąžina į prisijungimo puslapį ir vėl prašoma įvesti naudotojo vardą ir slaptažodį.

Naudodamas „Chrome“ galiu įvesti savo naudotojo vardą ir slaptažodį. Kai spusteliu mygtuką „Log In“, patenku į bendrą puslapį, kuriame rodoma mano profilio ir pagrindinių nustatymų suvestinė, o dešinėje puslapio pusėje yra naudotojo meniu.

Naudotojo meniu daugelis nuorodų – įskaitant PBXww skydelį – mane nukreipia atgal į mygtuką „Log Out“ (lyg būčiau spustelėjęs „My Account“, kai esu prisijungęs).

Kai kurios naudotojo meniu nuorodos yra aktyvios – tarp jų „ITSP List“, „PTSN Rates“, „Add FlyNumber“ – tačiau visuose tuose puslapiuose taip pat parašyta „Please login first“.

Prašau informuoti, kaip ir kada išspręsite šią problemą. Žmonės priklauso nuo manęs, kad atnaujinčiau mūsų FlyNumber PBXww renginiui, kuris prasidės po 48 valandų.

–David Dailey

Sveikas, Davidai

Labai apgailestaujame tai išgirdę, ar gali pabandyti išvalyti slapukus ir talpyklą savo naršyklėje

Atrodo, kad su Chrome neturime jokių problemų, tačiau Safari ir kt. naršyklės, panašu, atnaujino savo versijas, ir mes šiuo metu bandome prisitaikyti

Atnaujinsime šią temą su naujausia informacija

Išvalius slapukus / podėlį, „Microsoft Edge“ tai jokio poveikio neturėjo.

„Chrome“ naršyklėje, išvalius slapukus / podėlį, man pavyksta pereiti per mygtuką, kad paleisčiau PBXww skydelį, tačiau „Chrome“ teigia, kad „Flash Player“ nėra įdiegtas (ir taip yra po pakartotinių bandymų jį įdiegti, įskaitant „Chrome“ uždarymą ir paleidimą iš naujo).

„Opera“ naršyklėje aš galiu pasiekti PBXww skydelį ir matyti blokų elementus, bet dešinioji 15 % blokų dalis yra dingusi – kaip aš pranešiau MAŽDUG PRIEŠ DVYJUS METUS, ir jūsų sprendimas tada buvo, kad naudočiau „Microsoft Edge“. (Žr. aukščiau – „Microsoft Edge“ man dabar neleidžia prisijungti.) Nors galiu kurti naujus blokus ir juos konfigūruoti, negaliu perkonfigūruoti esamų blokų, nes tie mygtukai nėra rodomi.

„Firefox“ naršyklėje turiu tą pačią problemą kaip ir „Opera“.

Esu labai nusivylęs, kad jūs vis dar neišsprendėte rimtos problemos, į kurią atkreipiau jūsų dėmesį prieš dvejus metus.

Esu nusivylęs, kad, atrodo, nesugebate pamatyti tokios pačios problemos, kokią matau aš. Mielai pabendraučiau per „Skype“ arba „Google Hangouts“ ir pasidalinčiau su jumis savo ekranu, kad galėtumėte pamatyti tai, ką matau aš.

Prašau patarti dėl galimų kitų naršyklių, kurios galėtų kitaip atvaizduoti jūsų sistemas.

Laikas yra labai svarbus – mano renginys prasideda po 24 valandų ir man reikia atitinkamai sukonfigūruoti prisiskambinimo sistemą.

Ačiū.

Labai atsiprašome dėl šios situacijos, mes ja jau rūpinamės

Prašome leisti Flash naršyklės Chrome nustatymuose, čia rasite tam pagalbą

Netrukus įdiegsime naujus atnaujinimus ir lauksime jūsų atsiliepimų

Ačiū

Ačiū už naujus patarimus. Dabar, „Chrome“ naršyklėje, leidus „Flash“, aš tikrai pasiekiu PBXww skydelį, tačiau blokų galai vis dar yra nukirsti.

Galiu kurti naujus blokus (konfigūravimo mygtukas [krumpliaračio piktograma] rodomas tol, kol blokas sukonfigūruojamas), bet negaliu iš naujo konfigūruoti esamų blokų. Taip pat negaliu pasiekti dešiniausio iš blokų viduje esančių mygtukų, kurie rodomi apatinėje bloko briaunoje.

Kadangi bent jau galiu kurti naujus blokus ir juos vieną kartą sukonfigūruoti, man pavyko patenkinti neatidėliotiną poreikį savo renginiui, kuris prasidėjo šiandien (penktadienį), ir atrodo, kad viskas veiks savaitgalį.

Nekantriai laukiu jūsų žadintų atnaujinimų, kad galėčiau naudotis šia paslauga visu jos potencialu.

Ačiū už atnaujinimą. Ar naudojate „Chrome“ (inkognito) režimą? Manau, kad tai gali išspręsti problemą, dėl kurios moduliai yra nukertami.

Laukiame atnaujinimo ir galimybės juo pasidalyti su jumis.

Ačiū jums, vertiname jūsų kantrybę.