Man kyla problemų prisijungiant prie FlyNumber, o kai pavyksta prisijungti, negaliu pasiekti PBXww skydelio.
Naudodamas „Microsoft Edge“ galiu įvesti savo naudotojo vardą ir slaptažodį. Kai spusteliu mygtuką „Log In“, mane vėl grąžina į prisijungimo puslapį ir vėl prašoma įvesti naudotojo vardą ir slaptažodį.
Naudodamas „Chrome“ galiu įvesti savo naudotojo vardą ir slaptažodį. Kai spusteliu mygtuką „Log In“, patenku į bendrą puslapį, kuriame rodoma mano profilio ir pagrindinių nustatymų suvestinė, o dešinėje puslapio pusėje yra naudotojo meniu.
Naudotojo meniu daugelis nuorodų – įskaitant PBXww skydelį – mane nukreipia atgal į mygtuką „Log Out“ (lyg būčiau spustelėjęs „My Account“, kai esu prisijungęs).
Kai kurios naudotojo meniu nuorodos yra aktyvios – tarp jų „ITSP List“, „PTSN Rates“, „Add FlyNumber“ – tačiau visuose tuose puslapiuose taip pat parašyta „Please login first“.
Prašau informuoti, kaip ir kada išspręsite šią problemą. Žmonės priklauso nuo manęs, kad atnaujinčiau mūsų FlyNumber PBXww renginiui, kuris prasidės po 48 valandų.
–David Dailey