Právě jsem získal nový účet a telefonní číslo. Snažím se postupovat podle návodu, jak ho používat s Acrobits (How to set up making and receiving calls with your virtual number | FlyNumber).
Když se pokusím udělat krok s Person/VoIP/Device, PBX panel mi nedovolí zaškrtnout checkboxy ani zadat moje číslo pro Caller ID. Co je špatně?
Edit: V jiném příspěvku jsem viděl něco o tom, že moduly Phone Number a Person nejsou propojené, tak jsem si řekl, že zkusím do svého PBX panelu přidat modul Phone Number. Aleee… modul Phone Number říká, že nemám žádná telefonní čísla, i když v Order Details jasně vidím své telefonní číslo. Je to ten problém?
PROSÍM POMOC.
Číslo se nakonec objevilo v modulu osoby. Problém vyřešen.
1 Líbí se
Jsem rád, že je to teď v pořádku
Pro případ, že by se stejný problém objevil u jiného uživatele…
Aby se FlyNumber zobrazilo v PBX, ujistěte se prosím, že máte na své PBX mřížce modul „Phone number“ (telefonní číslo).
Pořád mám menší problém.
Když je Acrobits zapnutý, hovor přijmu bez problémů (a kvalita hovoru byla vynikající). Ale když je Acrobits vypnutý, hovor jde rovnou na záznamník.
Mezitím jsem našel obecné nastavení Acrobits pro „Příchozí hovory“, které jsem přepnul na Push notifikace. Také v Acrobits, když vlezu do svého flynumber účtu do Pokročilých nastavení, jsem našel další volbu nazvanou „Příchozí hovory“, která je nastavená na Výchozí (což předpokládám znamená „použít výchozí nastavení z Acrobits samotného“, tedy Push notifikace). Zní to jako správné nastavení? Nebo je potřeba ještě něco doladit?
Měli byste být schopni přijímat hovory ze svého peruánského čísla i s vypnutou aplikací a zapnutými push notifikacemi, zkuste případně restartovat zařízení.
V nastavení kodeků v Acrobits byste měli nastavit G7.11 Ulaw.
Dejte mi vědět, pokud narazíte na další problémy.