Sveiki,
neseniai įsigijau FlyNumber 16592091431 ir sukonfigūravau jį taip, kad skambučiai būtų tiesiogiai nukreipiami į mano Asterisk serverį adresu 194.113.106.48:5099.
Bandau vykdyti išeinančius skambučius iš savo serverio, naudodamas šį FlyNumber kaip Caller ID (ir kitus pasirinktinius Caller ID testavimo tikslais), tačiau gaunu klaidą 408 Request Timeout. Mano Asterisk žurnaluose matyti, kad INVITE paketai siunčiami į jūsų Niujorko POP (46.19.209.14), tačiau iš jūsų pusės negaunamas jokio atsakymo.
Norėdamas tai išspręsti, prašau šių veiksmų:
-
Išeinančių skambučių terminacija: Prašau įtraukti mano serverio IP (194.113.106.48) į leidžiamų sąrašą, kad būtų galima vykdyti išeinančius skambučius.
-
Pasirinktinis Caller ID: Prašau užtikrinti, kad mano galinis taškas galėtų perduoti pasirinktinius Caller ID (P-Asserted-Identity / Remote-Party-ID) skambučio numerio maskavimo / „spoofing“ tikslais.
-
SIP registracijos duomenys: Jei autentifikavimas pagal IP adresą nėra pakankamas išeinantiems skambučiams, prašau pateikti man reikalingus SIP registracijos duomenis (autentifikacijos naudotojo vardą ir slaptažodį), kad galėčiau užregistruoti savo Asterisk serverį jūsų SIP šliuze.
Mano serverio techninė informacija:
-
Viešasis IP: 194.113.106.48
-
SIP prievadas: 5099
-
Asterisk versija: 20.6.0 (PJSIP)
Dėkoju už jūsų pagalbą.