היי צוות,
אני תוהה, האם כדאי לי לפתוח חשבון חדש בפאנל החדש ואז להעביר את המספרים שלנו? האם זה יהיה מהיר יותר מאשר לחכות למיגרציה?
תודה,
מדורה
היי צוות,
אני תוהה, האם כדאי לי לפתוח חשבון חדש בפאנל החדש ואז להעביר את המספרים שלנו? האם זה יהיה מהיר יותר מאשר לחכות למיגרציה?
תודה,
מדורה
היי מדורה,
כן, נראה שזו הגישה שנמליץ עליה. הדבר היחיד הוא שצריך לעדכן את כתובת האימייל הנוכחית שלך במערכת הישנה, כדי שניתן יהיה להשתמש בה בפאנל החדש. תהיה לנו לכך פתרון ממש בקרוב ונעדכן בהתאם.
היי צוות,
המייל לא הולך להיות בעיה. נוכל להשתמש בכתובת אימייל אחרת. אני גם רוצה לבדוק האם אפשר להקצות אדמין נוסף (איש צוות נוסף) בפאנל החדש, שיוכל לטפל בחשבון עם הרשאות נבחרות. למשל, שאיש הצוות הנוסף יוכל לבצע משימות כמו טעינת יתרת החשבון וניהול חשבונות SIP ואפליקציה, למעט ניוד מספרים החוצה והוספת מספרים.
תודה,
מדורה
היי @Valfirm
כך או כך, הלוגיקה תישאר – כנראה שתצטרך להשתמש באותה כתובת אימייל ואז לעדכן את האימייל בפאנל החדש אם תבחר לעשות זאת בהמשך.
עדיין לא, אבל זה בהחלט בתכנון.
תודה, אעדכן בהקדם האפשרי
היי צוות,
אם אני מוחק מספר בפאנל הישן (legacy), כמה זמן יעבור עד שהוא יהיה זמין לרכישה בפאנל החדש?
תודה,
מדורה
היי @Valfirm,
לפחות 30–40 ימים, משום שהמספר יישאר בתקופת שימור. אבל תהיה לנו אפשרות להעביר את המספר הישן שלך ללוח הבקרה החדש ממש בקרוב — אנחנו פשוט מיישרים כמה קצוות אחרונים.