Numeris atšauktas

Gegužės 14 d. gavau el. laišką, kuriame buvo nurodyta, kad mano užsakymas buvo atšauktas, nepateikiant jokio paaiškinimo. Atidariau pagalbos užklausą ir gavau tokį atsakymą:

„Atsiprašome dėl susidariusios situacijos, mes dirbame, kad kuo greičiau atkurtume jūsų seną numerį.
Prašome šiuo metu nekreipti dėmesio į laikiną numerį paskyroje.“

Per pastarąjį mėnesį kelis kartus bandžiau su jumis susisiekti, kad sužinočiau:
(1) kokia buvo pradinė užsakymo atšaukimo priežastis;
(2) ar vis dar galiu tikėtis atgauti savo numerį; ir
(3) ar mano automatinis apmokėjimas vis dar sukonfigūruotas teisingai, ar man reikėtų nerimauti dėl būsimų atšaukimų.

Būčiau labai dėkingas(-a), jei informuotumėte mane apie aukščiau išdėstytus klausimus. Ačiū.

Labai atsiprašome dėl skausmingai ilgo delsimo. Akivaizdu, kad kažkas nutiko ne taip ir nuoširdžiai atsiprašome.

Tai iš tikrųjų buvo sutvarkyta dar tada (mes išsaugojome seną numerį ir priskyrėme jį jūsų paskyrai) – čia įvyko sinchronizavimo klaida ir tai neturėtų pasikartoti.

Tai buvo atsiskaitymo (billing) problema ir panašu, kad paskyra nebuvo nustatyta automatinėms įmokoms (auto-bill).

Jūsų numeris vėl priskirtas paskyrai, taip pat iš geros valios pridėtas 3 mėnesių kreditas.

Kortelė paskyroje nustatyta automatiniam apmokėjimui (auto-bill), todėl nesitikime jokių tolimesnių problemų.

Žinoma, ir dar kartą labai atsiprašome už šį uždelsimą – praneškite mums, jei jums ko nors prireiktų.

Turiu lygiai tą pačią problemą.

Mano DID numeris buvo atšauktas ir nuo tada, kai atidariau užklausą, negavau jokio atsakymo iš pagalbos tarnybos.

@support: Prašau, atsakykite kuo greičiau

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą, visi atviri užklausimai turėjo būti jau atsakyti. Jei kiltų kokių nors problemų, prašome kuo greičiau mums pranešti.

Ir dar vienas atvejis – visiškai tie patys simptomai, visiškai tas pats jokio atsako nebuvimas.
Mano užklausa buvo automatiškai patvirtinta, daugiau jokių atsakymų.
Prašau:

• vėl prijunkite mano numerį
  • ištaisykite problemą – arba pasakykite, ką man reikia padaryti

Labai apgailestaujame tai išgirdę ir jau tuo rūpinamės – panašu, kad tai susiję su atsiskaitymu.

Jūsų kitas numeris atrodo tvarkoje – pateiksime informaciją apie jūsų paskyrą kuo greičiau.

Hallloooooooooooooo!!!

Džiaugiuosi girdėdamas, kad jūs kontroliuojate šią problemą – kuri, matyt, yra LABAI rimta, nes praėjo jau 11 dienų nuo tada, kai jūs pripažinote mano problemą… ir nuo to laiko jokio atsakymo.
Prašau:
a) Atnaujinimo dėl šios problemos
b) Pataisymo / laikino sprendimo problemai.

Sveikas, @simon0362

Dar kartą atsiprašome už skausmingai ilgą vėlavimą – (iki šiol laikėme numerį sustabdytą)

Jūsų užklausa taip pat buvo atnaujinta.

Ačiū, vyrai (atsiprašau už ankstesnį sarkazmą).
Simon

1 patinka

Jokio rūpesčio, ir mes vertiname jūsų verslą, Simonai.