Dne 14. května jsem obdržel e‑mail, že moje objednávka byla zrušena, aniž by bylo uvedeno jakékoli vysvětlení. Otevřel jsem ticket a obdržel následující odpověď:
„Sory to hear and we are working on getting your old number ASAP
Please ignore the temporary number on the account right now“
Během uplynulého měsíce jsem se opakovaně pokoušel kontaktovat vás, abych zjistil:
(1) co bylo původní příčinou zrušení;
(2) zda mohu stále počítat s tím, že své číslo dostanu zpět; a
(3) zda je moje automatická platba (auto-bill) stále správně nastavena, nebo se mám obávat budoucích zrušení.
Byl bych vám velmi vděčný, kdybyste mě informovali o výše uvedených záležitostech. Děkuji.
Omlouváme se za bolestivě dlouhé zpoždění. Zjevně se něco pokazilo a upřímně se omlouváme.
Toto bylo ve skutečnosti vyřešeno už tehdy (původní číslo jsme podrželi a nechali ho přiřadit k vašemu účtu) – došlo zde k problému se synchronizací a nemělo by se to znovu stát.
Šlo o problém s platbou a zdá se, že účet nebyl nastaven na automatické účtování.
Vaše číslo je zpět na účtu a také byl přidán tří měsíční kredit jako gesto dobré vůle.
Karta uložená v systému je nastavena na automatické účtování, takže neočekáváme žádné další problémy.
Samozřejmě, a ještě jednou se velmi omlouváme za toto zpoždění – dejte nám prosím vědět, pokud budete cokoli potřebovat.
Mám úplně stejný problém.
Moje číslo DID bylo zrušeno a od podpory jsem nedostal žádnou odpověď od chvíle, kdy jsem otevřel tiket.
@support: Prosím, odpovězte co nejdříve.
Omlouváme se za pozdní odpověď, všechny otevřené tikety by již měly být zodpovězeny. Pokud se objeví jakékoli problémy, dejte nám prosím co nejdříve vědět.
A ještě jeden případ – naprosto stejné příznaky, naprosto stejná absence reakce.
Můj ticket byl automaticky potvrzen, žádné další odpovědi.
Prosím:
- znovu připojte moje číslo
- opravte problém – nebo mi řekněte, co mám udělat
Je nám velmi líto, že se to stalo, a už na tom pracujeme – vypadá to, že jde o problém s fakturací.
Vaše druhé číslo ale vypadá v pořádku – co nejdříve vám poskytneme aktualizaci ohledně vašeho účtu.
Hallloooooooooooooo!!!
Jsem rád, že slyším, že máte tento problém pod kontrolou – musí být NESMÍRNĚ vážný, když od chvíle, kdy jste můj problém uznali, uplynulo už 11 dní… a od té doby žádná odpověď.
Prosím:
a) Aktualizaci ohledně problému
b) Opravu / dočasné řešení problému.
Ahoj @simon0362
Ještě jednou se omlouváme za bolestně dlouhé zpoždění – (až doteď jsme číslo drželi pozastavené).
Váš ticket byl také aktualizován.
Díky, chlapi (omluvte můj dřívější sarkasmus).
Simon
1 Líbí se
Vůbec si z toho nic nedělejte a vážíme si toho, že s námi obchodujete, Simone.