Milano numerio aktyvavimas

Sveiki, aš sumokėjau už 6 mėnesius Milano numerio. Ar galėčiau sužinoti, kada jis bus aktyvuotas?

Ačiū!

Atsiprašome, tačiau jums reikės įkelti / atsiųsti asmens tapatybės dokumento nuotrauką ir gyvenamosios vietos įrodymą tame Italijos mieste, kuriame jums reikia numerio.

Ačiū

Ačiū už atsakymą. Iš tikrųjų registruojuosi klientui – Italijos įmonei, įsikūrusiai Milane. Kokius dokumentus galiu naudoti patvirtinimui?

1 patinka

Prašom, ir mes vertiname, kad naudojatės mūsų paslaugomis

Galite naudoti įmonės registracijos pažymėjimą ir sąskaitą / išrašą / sąskaitą faktūrą, ne senesnę nei 6 mėnesiai, su Italijos adresu

Laukiame jūsų atsakymo

Kur galiu įkelti dokumentus? Ačiū!

1 patinka

Galite sukurti naują užsakymą svetainėje ir įkelti arba atsiųsti mums el. laišką ir laiške nurodyti savo naudotojo vardą.

Ačiū ir lauksime jūsų atsakymo.

Sveiki, vis dar negaliu naudotis savo numeriu. Bandžiau į jį paskambinti, tačiau mano skydelio žurnaluose rodoma „Fail“ su priežastimi „Forbidden“.

Ar galite, prašau, padėti? Ačiū.

Sveiki, praėjo beveik dvi savaitės nuo mano mokėjimo, o numerio vis dar nepavyksta aktyvuoti. Ar galiu atšaukti numerį ir gauti pinigų grąžinimą?

Dar kartą labai atsiprašau už vėlavimą, vežėjas pateikė papildomą reikalavimą, kuris jums jau buvo išsiųstas.