Dotaz na dostupnost japonského národního čísla (050) pro integraci s RetellAI

Vážený týme podpory FlyNumber,

momentálně se pokouším zakoupit japonské národní číslo (+81 50), abych ho integroval do svého RetellAI SIP nastavení. Když však v sekci „Add FlyNumbers“ vyberu „Japan“, rozbalovací nabídka „Select a city“ zůstane prázdná a nemohu pokračovat.

Můžete prosím potvrdit, zda jsou japonská čísla 050 momentálně nedostupná? Pokud ano, máte odhadovaný termín doplnění, případně je možné mi číslo přiřadit do účtu manuálně? Moje SIP údaje jsou již v panelu nakonfigurovány.

Děkuji.

Ahoj @takahashi.ryo950,

díky za příspěvek a za to, že nás zvažujete.

Nedávno došlo k zásadní změně v tom, jak Japonsko spravuje a přiděluje telefonní čísla – zjevně docházelo k rozsáhlým podvodům a v tuto chvíli nová čísla nenabízejí. Takže ano, jsou vyprodaná. Spolupracujeme s našimi partnery, abychom zjistili, zda je dokážeme co nejdříve znovu získat.

https://x.com/Flynumbers/status/2016480309907169544

1 Líbí se

Ahoj,

děkuji za podrobné vysvětlení. Vážím si toho, že jste se podělili o informace o nedávných regulatorních změnách v Japonsku. Naprosto chápu, proč jsou momentálně vyprodané.

Protože potřebuji svůj projekt okamžitě zprovoznit, rozhodl jsem se prozatím zvolit alternativní postup.

Ještě jednou děkuji za vaši podporu!

S pozdravem
Ryo Takahashi

1 Líbí se