Právě jsem si službu objednal a zaplatil dvakrát, protože jsem si myslel, že jsem něco pokazil. Poprvé jsem objednal a platba zůstala ve stavu „čeká na vyřízení“, myslel jsem, že jsem možná udělal něco špatně, tak jsem první objednávku zrušil, ale platba tam pořád visela. Myslel jsem, že když si nejdřív dobiju prostředky na účet, váš systém je použije k zaplacení první objednávky, ale nemohl jsem tu objednávku zadat nebo něco takového. Proto jsem tu první objednávku zrušil.
Pak jsem vytvořil druhou objednávku, která je stále ve stavu „čeká na vyřízení“, a zaplatil jsem ji přes PayPal.
Teď chci, aby moje objednávka byla zpracována a můžete si nechat prostředky, které jsem zaplatil dvakrát.
Snažil jsem se koupit číslo v Rumunsku z Thajska. Neviděl jsem žádné konkrétní pokyny, které by výslovně vyžadovaly, abych poskytl nějaký doklad nebo průkaz totožnosti. Nejsou označené hvězdičkou *, takže jsem nic neposkytl. Nevím, jestli v tom byl problém, nebo ne.
Snažím se to číslo získat co nejrychleji, abych ho mohl použít na rumunském pracovním portálu. Ty, které nejsou podvodné, nepřijímají moje thajské číslo. Snažím se hlásit na pracovní pozice, abych se tam mohl přestěhovat. Chci ho co nejdříve.
Účet SIP už mám připravený k použití. Nemůžu se dočkat, až ho začnu používat.