Negaliu skambinti į išorę

Aš įsigijau 1 DID iš Argentinos, sukonfigūravau jį FreePBX pagal man atsiųstus parametrus. Įeinantys skambučiai veikia normaliai, tačiau darant išeinančius skambučius, kai jungiamasi per from-trunk, rodo „DOWN“ ir išeinantis skambutis nereaguoja. Pastebėjau, kad surinkus numerį ir pradėjus valdyti skambutį, nesigirdi skambučio tono.

Extensions.conf:

[From-trunk]

Exten => _X.,1,Ringing
Exten => _X.,n,Answer
Exten => _X.,n,Echo
Exten => _X.,n,Wait(600)
Exten => _X.,n,Hangup

Sip.conf:

[Trunk-us]
Host = 46.19.209.14
Dtmfmode = rfc2833
Dtmf = rfc2833
Type = peer
Context = from-trunk
Insecure = very
Nat = never
Allow = all

Ačiū

Kai skambučiai siunčiami tiesiai į IP adresą / domeną (Asterisk arba jūsų atveju FreePBX), mes neišsiunčiamų skambučių netvarkome.

Tik įeinančius, todėl dėl išsiunčiamų skambučių turėtumėte kreiptis į tiekėją, kurį naudojate Asterisk/FreePBX sistemoje.

Mes galime suteikti jums SIP prisijungimo duomenis, kurie gali būti naudojami tiek įeinantiems, tiek išeinantiems skambučiams pas mus – parašykite mums asmeninę žinutę su savo naudotojo vardu ir padėsime tai sukonfigūruoti.

Ačiū, sukūriau užklausos bilietą, prašydamas SIP prisijungimo duomenų, kad galėčiau naudoti įeinančius ir išeinančius skambučius su flynumbers.

Labai ačiū už informaciją. Aš išsiunčiau prisijungimo duomenis ir po daugybės bandymų bei klaidų man pavyko sukonfigūruoti išeinančius skambučius. Pateikiu, kaip tai turėtų būti sukonfigūruota.

Aš sukūriau du kamienus (trunkus): vieną įeinantiems skambučiams ir kitą išeinantiems skambučiams (išeinantys skambučiai su prisijungimo duomenimis)

type=peer
nat=never
insecure=very
host=46.19.209.14
dtmfmode=rfc2833
dtmf=rfc2833
context=from-trunk
allow=all

username=xxxxxxxx
type=peer
secret=xxxxxxxx
nat=auto
insecure=very
host=xxxxx.xxxxxx.sip.pbxww.com
fromuser=xxxxxxxx
fromdomain=xxxxx.xxxxxx.sip.pbxww.com
dtmfmode=rfc2833
disallow=all
allow=alaw&ulaw&gsm
port=5060

Dalinuosi tuo su jumis.

Sveiki

SIP informaciją reikėtų pridėti kaip SIP paskyrą jūsų sistemoje, nesu tikras, ar tai veiks taip, kaip dabar bandote.

Pabandykite patikrinti savo žurnalą (log), galbūt jame yra klaidų, kurios geriau padėtų nustatyti problemą.